Banka Personeli Alım İlanları

Vakıf Katılım Bankası Türkiye Geneli Personel Alım İlanı

Vakıf Katılım Bankası çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Vakıf Katılım Bankası Türkiye genelinde personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilana ilişkin başvuru şartlarını ve başvuruların nasıl yapılacağını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Vakıf Katılım Bankası personel alım ilanında Mali Tahlil ve İstihbarat Yetkili / Yönetmen Yrd., Mali İşler Resmi Raporlama Yetkilisi/Yetkili Yrd., Genel Muhasebe Yetkilisi / Yetkili Yrd., Bütçe ve Mali Kontrol Yetkilisi / Yetkili Yrd., Bilgi Teknolojileri Müfettiş / Müf.Yrd.(Yetkili) ve Arapça Bilen Gişe Görevlisi pozisyonları için personel alımı yapılacaktır.

GENEL ŞARTLAR

öz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylardan; Üniversitelerin örgün eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun, Katılım bankacılığı alanında tecrübeli, İletişim kabiliyeti gelişmiş, Analitik düşünebilen, Katılım bankacılığı prensiplerini benimsemiş, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya en az 2 yıl tecilli, Banka tecrübesi olmayan adaylar için; erkeklerde 30, bayanlarda 28 yaşını aşmamış olmak, şartlarını karşılamaları beklenmektedir. Ayrıca banka tecrübesi olmayan adaylar için ihtiyaç durumuna göre işe alım sınavı yapılabilecek olup başarılı olan adaylar mülakata davet edilecektir.

ALIM YAPILACAK İLLER

Vakıf Katılım Bankası personel alımları Adana, Ankara, Gaziantep, İstanbul (Avrupa / Asya), İzmir, Bursa, Hatay, Rize, Trabzon, Şanlıurfa, Van ve Yalova illeri için gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki linki tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak gerçekleştireceklerdir. Pozisyonlara göre son başvuru tarihleri değişmektedir. 

https://goo.gl/92xykz

Kamupersoneli.net – ANKARA