Banka Personeli Alım İlanları

Vaklıfbank'tan İlan Yayımlandı ! Personel Alımı Yapılıyor

Vakıfbank tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda uzman, müfettiş ve memur kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu personel alım ilanı hakkında genel şartları ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

BAŞVURU DETAYLARI

Vakıfbank personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını özgeçmiş oluşturarak gerçekleştireceklerdir. Başvurular İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla özgeçmiş oluşturulması sureti ile kabul edilmektedir. Konu ile ilgili olarak ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını yapmak için öncelikle bankanın internet sitesine üye olmaları gerekmektedir. Üye olan adaylar kurumun internet sayfasında yer alan İş Başvuru bölümünden istedikleri pozisyon için özgeçmiş oluşturarak başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Vakıfbank tarafından yayımlanan açıklamaya ulaşmak ve başvuruda bulunmak için “https://goo.gl/TD2ka1” web adresini tarayıcınızın adres satırına kopyalamanız gerekmektedir.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda Vakıfbank tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre Vakıfbank tarafından ilana başvuru yapacak olan adaylarda “T.C. vatandaşı olmak, Kamu hizmetinden yasaklı bulunmamak, Yüz kızartıcı suç işlememiş olmak, Başka bir kuruma karşı zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmamak, Talep edilen eğitim şartını karşılamak, Talep edilen yaş aralığında olmaları, Erkek adayların askerlikle ilişiklerinin bulunmamış olmamak ve Bedensel ve ruhsal sağlık durumlarının, yurdun her yöresinde ve her iklim koşulunda görev yapmaya ve sürekli seyahate elverişli olmak” şartları aranmaktadır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA