Banka Personeli Alım İlanları

Yapı Kredi Bankası 111 Pozisyon İçin En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Yapıkredi Bankası kariyer siteleri üzerinden ilan yayımlayarak 111 açık pozisyon için personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bununla beraber personel alımında istenilen belgelerin yanı sıra genel başvuru detayları ve başvuru şartlarını sizler için derledik.

YAPI KREDİ BANKASI 111 AÇIK POZİSYONDA PERSONEL ALIYOR

Yapı Kredi bankası yayımladığı ilanda 111 açık pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu. Bununla beraber en az lise mezunu adayların başvuru yapabilecekleri ilanlara yer verilirlen adaylardan istenilen genel başvuru şartları ve özel başvuru şartlarına haiz olunması gerektiği ifade edildi.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yapı Kredi tarafından yayımlanan personel alım ilanında adayların başvuru yapabilecekleri ilanlarda ise belirtilen kadrolar;

Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi,  Proje mühendisi, Part Time Gişe Destek Yetkilisi, Kurumsal Portföy Destek Asistanı, Veri Ambarı ve MIS & Kredi Skorlama Analisti, Yönetici Asistanı Denetçi, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi, Müşteri İletişim Merkezi Satış Yetkilisi, Gişe Yetkili Yardımcısı (Dönemsel), Bankacılık Ürünleri Satışı, Engelli Ofis Destek Yetkilisi, Yönetici Asistanı Denetçi, Müşteri İletişim Merkezi Satış Yetkilisi, İnsan Kaynakları Destek Hattı Yetkilisi, Uzman Yazılım Geliştirmeci – Kurumsal Uygulamalar, İstihbarat Yetkilisi –  Engelli, Şube Ağı Kariyer Yönetimi Uzmanı ve Müşteri Tutundurma Programı Uzmanı, kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan ilanla beraber adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında; erkek adaylar için askerlikle herhangi bir ilişiği olmamak veya en az 2 yıl tecilli olması, deneyimli veya deneyimsiz olması, belirtilen kadrolara göre görevini yapmaya engel sağlık problemi olmaması, kadrolara göre belirtilen eğitim seviyelerinden mezun, MS Office ve bilgisayar kullanma yeteneği üst düzey, esnek çalışma saatlerine uygun olmak, istenilen yaş aralığında olmak başvuru şartları adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında yer alıyor.

İlanın detayları için: https://goo.gl/De5KEZ (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak söz konusu ilanın detaylarına ulaşabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. işletme son sınıf ögrencısıyım işe ıhdıyacım var