Banka Personeli Alım İlanları

Yapı Kredi Bankası En Az Lise Mezunu Personel Alıyor ! Başvurular Nasıl Yapılacak?

Yapı Kredi Bankası 2018 yılında personel alımı yapan diğer bankalar gibi çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile yayımladığı ilanında kendi bünyesinde görevlendirmek üzere banka personeli alımı yapılacağını ifade etti. 

Söz konusu personel alım ilanına ilişkin alımların hangi kadrolarda yapılacağını, başvuruların nasıl yapılacağını ve genel şartların neler olduğunu kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Bu kapsamda Yapı Kredi Bankası kariyer siteleri aracılığı ile yayımladığı ilanında “Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi, Bankacılık Ürünleri Satışı, Yönetici Asistanı Denetçi, Part Time Gişe Destek Yetkilisi, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi, Müşteri İletişim Merkezi Satış Yetkilisi, Gişe Yetkili Yardımcısı (Dönemsel), Uzman Yazılım Geliştirmeci – Kurumsal Uygulamalar, Veri Ambarı ve MIS & Kredi Skorlama Analisti, Müşteri Tutundurma Programı Uzmanı, İstihbarat Yetkilisi – Engelli, Şube Ağı Kariyer Yönetimi Uzmanı, Engelli Ofis Destek Yetkilisi, İnsan Kaynakları Destek Hattı Yetkilisi, Kurumsal Portföy Destek Asistanı” kadroları için personel alımının yapılacağı ifade edildi. 

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların bazı şartları karşılamaları gerekmektedir. Söz konusu ilana başvuru yapıp şartlara haiz olmadığı anlaşılan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. 

Bu kapsamda başvuru yapacak olan adaylarda “belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (lise, önlisans ve lisans mezunu olmak), İstenilen yaş aralığında olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli, Yetiştirilmek üzere deneyimsiz veya deneyimli olmak, belirtilen unvanlar için görevini yapmaya engel olacak sağlık problemi bulunmamak” şartları aranmaktadır. 

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar “https://goo.gl/Ds1Wwv” web adresini tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak ilanın detaylarına erişebilirler. Söz konusu ilanda Yapı Kredi Bankası tarafından son başvuru tarihi belirtilmemiştir. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA