Banka Personeli Alım İlanları

Yapı Kredi Bankası Lise Önlisans ve Lisans Mezunu Banka Personeli Alımı Yapıyor

Yapı Kredi Bankası, geçtiğimiz haftalarda yayımladığı banka personel alım ilanında, 2018 yılının girmesiyle güncelleme yaptı.  Bankanın personel ihtiyacına göre yeniden yayımlanan personel alım ilanında, Türkiye geneli birçok şehirde bulunan şubelerde görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Yapı Kredi Bankası tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan banka personeli alım ilanında açıklanan boş pozisyonlar, alım yapılacak şehirler ve adayların ilana dair bilmesi gereken tüm bilgileri haberimizde yayınlıyoruz. 

YAPI KREDİ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

3 Ocak tarihinde güncellenen Yapı Kredi Bankası personel alım ilanında  lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvuruda bulunabileceği 67 açık pozisyon açıklandı. Banka tarafından açıklana boş pozisyonlara alım yapılacak personel sayısına ilişkin bir bilgi verilmedi. 

Türkiye geneli çok sayıda personel alımının yapılacağı personel alım ilanında yer alan 67 farklı boş pozisyon ile ilgili detaylar şu şekilde belirtilmiş, 

Alım Yapılacak Kadrolar; Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi, Müşteri İletişim Merkezi Satış Yetkilisi, Gişe Yetkili Yardımcısı (Dönemsel), Kurumsal Portföy Destek Asistanı, Part Time Gişe Destek Yetkilisi, Engelli Ofis Destek Yetkilisi, Yeni Mezun Yazılım Geliştirmeci (Irregular), Ticari Projeler Finansman Uzmanı, Sistem Mühendisi – Güvenlik, Bireysel Kredi Tahsis Analitiği Uzmanı, Portföy Yöneticisi, Bireysel Kredi Risk Analitiği Uzmanı, Çevresel ve Sosyal Sürdürülebilirlik Uzmanı, Bankacılık Hukuk / Avukat, Müfettiş, Özlük Dokümantasyon Yönetimi Yetkilisi, Bankacılık Ürünleri Satışı, Bankacılık Ürünleri Satışı.

YAPI KREDİ BANKASI PERSONEL ALIM KOŞULLARI

Yapı Kredi Bankası tarafından interaktif kariyer siteleri üzerinden yayımlanan banka personeli alım ilanında yer alan başvuru koşulları arasında, ilanda yer alan 67 pozisyon için ayrı ayrı belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (lise, önlisans ve lisans düzeyinde), İstenilen yaş aralığında olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli, Yetiştirilmek üzere deneyimsiz veya maksimum 1 yıl bankacılık deneyimi olmak, belirtilen unvanlar için görevini yapmaya engel olacak sağlık problemi bulunmamak şartları yer alıyor. 

Bu şartların yanı sıra banka bünyesinde görev yapacak personellerin çalışma sistemi üzerinde de bazı şartların olmasını istiyor. Bu şartlar ise, Müşteri ilişkileri konusunda başarılı olmak, İkna kabiliyeti yüksek, Problem çözme yeteneğine sahip, Satış ve sonuç odaklı çalışabilecek, vardiyalı ve yoğun çalışma sistemine ayak uydurabilmek olarak belirlenmiştir. 

BAŞVURU SÜRECİ

Yapı Kredi Bankası yukarıda detaylarını aktardığımız banka personeli alım ilanını 3 Ocak tarihi itibariyle güncellemiştir. Söz konusu ilanda yer alan tüm kadrolara başvuru süreci devam etmekte olup son başvuru tarihleri ise kadrolara göre belirlenmiştir. İlanda yer alan boş pozisyonlara başvuruda bulunacak adaylar, https://goo.gl/8H7H3e linkini kullanabilir ve ilana başvurularını o link üzerinden yapabilirler. 

Kamupersoneli.net – ANKARA