Banka Personeli Alım İlanları

Yapı Kredi Bankası Personel Alım İlanı 2018 (Genel Şartlar ve Başvuru Detayları)

Yapı Kredi Bankası diğer bankalar gibi çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Yapı Kredi Bankası kendi bünyesinde görevlendirmek üzere banka personeli alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu personel alımı hakkında genel şartları ve detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Yapı Kredi Bankası tarafından başvurular hakkın da son başvuru tarihi belirtilmedi. “https://goo.gl/Ds1Wwv” web adresi üzerinden başvurularını yapacaklardır. Kamupersoneli.net olarak belirttiğimiz bağlantı adresini adaylar tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak başvuru detaylarına erişebileceklerdir.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Bu şartlar “belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (lise, önlisans ve lisans mezunu olmak), İstenilen yaş aralığında olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli, Yetiştirilmek üzere deneyimsiz veya deneyimli olmak, belirtilen unvanlar için görevini yapmaya engel olacak sağlık problemi bulunmamak” olarak belirtilmiştir. Ancak bu şartlara haiz olmadığı halde başvuru yapan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yapı Kredi Bankası personel alım ilanlarını çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile yayımladı. Buna göre Yapı Kredi Bankası personel alımlarını “Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi, Bankacılık Ürünleri Satışı, Yönetici Asistanı Denetçi, Part Time Gişe Destek Yetkilisi, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi, Müşteri İletişim Merkezi Satış Yetkilisi, Gişe Yetkili Yardımcısı (Dönemsel), Uzman Yazılım Geliştirmeci – Kurumsal Uygulamalar, Veri Ambarı ve MIS & Kredi Skorlama Analisti, Müşteri Tutundurma Programı Uzmanı, İstihbarat Yetkilisi – Engelli, Şube Ağı Kariyer Yönetimi Uzmanı, Engelli Ofis Destek Yetkilisi, İnsan Kaynakları Destek Hattı Yetkilisi, Kurumsal Portföy Destek Asistanı” kadroları için gerçekleştireceklerdir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA