Banka Personeli Alım İlanları

Yetiştirilmek Üzere Gişe İşlemleri Personeli Alımı Yapacağını İlan Eden Bankalar

Türkiye geneli faaliyet gösteren bankalar kendilerine ait internet sitesi ya da kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapıyorlar. Bu alımlar çok sayıda pozisyonda yapılıyor. 

Bizlerde bu haberimizde siz okuyucularımıza Gişe İşlemleri Personeli alımı için ilan yayımlayan bankaların ilanlarını sizler için derledik. İşte detaylar,

KADRO VE ALIM YAPACAK BANKALARA DAİR DETAYLAR

Çeşitli platformlar aracılığıyla Gişe İşlemleri Personeli alım ilanı yayımlayan 3 farklı banka bulunuyor. Bu bankalar arasında Türkiye Ekonomi Bankası, Creditwest Bank ve Akbank bulunuyor. Söz konusu kadroya yapılacak alımlar ise bu bankaların farklı şehirlerde yer alan birimlerine yapılıyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI 

Bankalar tarafından kariyer siteleri üzerinden ya da kendi internet siteleri üzerinden yayımlanan alım  ilanlarına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan genel koşullara haiz olması gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Sizlere yukarıda genel bilgilerini aktardığımız personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olmaları ve başvurularını buradan elektronik olarak yapmaları gerekiyor. Alım yapılacak şehirler ve ilana dair diğer detayları görüntülemek için https://goo.gl/cHTrdt bağlantısını kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın

Kamupersoneli.net – ANKARA