Banka Personeli Alım İlanları

Yetiştirilmek Üzere Gişe İşlemleri Yetkilisi Alım İlanı Yayımlayan Bankalar

Türkiye geneli çok sayıda şehirde yer alan bazı bankalar yayımladıkları ilanlar ile Gişe İşlemleri Memuru alımı yapacaklarını ilan ettiler. 

Kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile belirtilen pozisyonda personel alımı yapacağını açıklayan bankaların alım ilanlarını siz okuyucularımız için derledik. Hangi şehirlerde alım yapılacak? İlanı yayımlanan bankalar hangileri? Başvuru şartları nedir? tüm soruların cevabını siz okuyucularımıza aktarıyoruz.

GİŞE İŞLEMLERİ MEMURU ALIMI YAPACAĞINI AÇIKLAYAN BANKALAR

Bankalar tarafından yayımlanan ilanların çoğu kariyer siteleri üzerinden yayımlanmaktadır. Kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile Gişe İşlemleri Memuru alımı yapacağını ilan eden 3 farklı banka bulunuyor. 

Bu bankalar arasında Akbank, Creditwest Bank ve ING Bank yer alıyor. Bu bankalar tarafından yayımlanan ilanlar da ise aşağıda yer alan şehirlerdeki şubelere Gişe İşlemleri Memuru alımı yapılacağı ilan edildi. Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon

Bu şehirlerin dışında alım yapılacak şehirler olabilir bu detaylara haberimizin altında bulunan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Akbank, Creditwest Bank ve ING Bank tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar bu üç banka tarafından ayrı ayrı ilan edilen başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Söz konusu başvuru koşullarını  sizlere aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURU SÜRECİ

Gişe İşlemleri Memuru pozisyonuna yapılacak personel alımlarına başvuru süreci devam ediyor. Alım yapacağını ilan eden 3 farklı banka tarafından yayımlanan ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden önce o siteye üye olmak kaydıyla elektronik olarak yapacaklardır.  İlanlara ulaşmak için vermiş olduğumuz bağlantıyı öncelikle kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın.

İlanlara ulaşmak için kullanabileceğiniz bağlantı; https://goo.gl/rjekcm

Kamupersoneli.net – ANKARA