Banka Personeli Alım İlanları

Yetiştirilmek Üzere Gişe Memuru Alımı İçin Yayımlanan İlanlar

Bankalar tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla duyuruyoruz. 

Bu haberimizde de siz okuyucularımıza farklı bankalar tarafından yayımlanan ve tecrübe şartının olmadığı Gişe Memuru alım ilanlarını derledik. 

Hangi bankalar Gişe Memuru alımı yapacak? Başvurular için adaylardan hangi koşullar talep ediliyor? İlana başvuru yapmak için neler yapmak gerekiyor? Tüm bu soruların cevaplarını siz okuyucularımızla buluşturuyoruz. 

GİŞE MEMURU ALIM İLANLARI

Bilindiği üzere bankaların büyük bir kısmı personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımlıyorlar. Bizlerde yayımlanan bu alım ilanlarını sizlerle belirli aralıklarla paylaşıyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımıza Gişe Memuru alımı için ilan yayımlayan bankaların ilanlarını aktarıyoruz. 

Bu kapsamda kariyer siteleri üzerinden Gişe Memuru alımı için ilan yayımlayan bankalar arasında Akbank, Türkiye Ekonomi Bankası, Burgan Bank ve Aktif Yatırım Bankası bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Akbank, Türkiye Ekonomi Bankası, Burgan Bank ve Aktif Yatırım Bankası tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanları için adaylardan bazı koşullar talep ediliyor. Hemen hemen her banka için ortak olan bu koşulları sizlerle buluşturuyoruz. Ancak adayların ilan metinlerinde yer alan koşullara da dikkat etmeleri gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi söz konusu banka personeli alım ilanları kariyer siteleri üzerinden yayımlanıyor. Bu alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapacaklar. 

İlanlara ulaşmak isteyen adaylar https://goo.gl/qrr9ic bağlantısını kullanarak ya da Google veya diğer arama motorlarına Gişe Yetkilisi İş İlanları yazıp ara butonuna bastıklarında ilk çıkan arama sonucu üzerinden ilanlara ulaşabilirler.

Kamupersoneli.net – ANKARA