Banka Personeli Alım İlanları

Ziraat Bankası 235 Banka Personeli Alım İlanı Başvuru Şartları

Ziraat Bankası kurumsal internet sitesinden yeni bir ilan yayımladı ve banka personeli alımı gerçekleştireceğini ifade etti.

Bizlerde Ziraat Bankası, banka personeli alımıyla alakalı olarak detayları aktarıyoruz. Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar.

ALIM YAPILACAK KADROLAR DETAYLARI

Ziraat Bankası’nın web adresi üzerinden yayımlanan banka personeli alım ilanına yönelik olarak 3 farklı pozisyon için alım yapılacağı belirtildi.

Yayımlanan ilana göre alımlar Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı, Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı ve Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı pozisyonlarına alımların yapılacağına yer 

Ayrıca alım yapılacak personel alımıyla alakalı olarak;

“İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Kurumsal ve Girişimci Şubelerinde görevlendirilmek üzere; 100 Uzman Yardımcısı, Ziraat Finans Grubu içerisinde yer alan Şirketlerimizden; Ziraat Katılım Bankası A.Ş. bünyesinde çeşitli illerde 80 ve Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. ve Ziraat Yatırım A.Ş. bünyesinde İstanbul’da 15, olmak üzere toplam 95 Uzman Yardımcısı ile İstanbul’da görev alacak; 20 Yazılım Mühendisi, 10 İş Analisti ve 10 Altyapı Sistem Mühendisi olmak üzere toplam 40 Uzman Yardımcısı alımı yapılacak” ifadeleri yer aldı.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilanda adaylarda talep edilen genel başvuru şartları arasında ise;

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 01.01.1988 ve sonrası doğumlu olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmadığını resmi sağlık kurulu raporu ile belgelemek” ifadelerine yer verildi.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Söz konusu yayımlanan ilanda adaylardan talep edilen özel başvuru şartarı arasında ise;

“Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği,

İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak.

Ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak” şartlarını taşımaları gerekiyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanına başvurular 20 Haziran 2018 tarihinde başladı ve 6 Temmuz 2018 tarihinde sona erecek.

Ayrıca yayımlanan ilana başvuru yapmak isteyen adayların 100 TL başvuru ücreti yatırmaları gerekiyor.

Sınav ücretini yatıran adaylar, başvurularını 21 Haziran 2018 – 09 Temmuz 2018 Pazartesi günü saat 24.00’e kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresine üye olmak suretiyle yapacakları belirtildi.