Banka Personeli Alım İlanları

Ziraat Bankası Yüksek Maaşla Personel Alıyor ! Başvurular 23 Temmuz İle 10 Ağustos Arasında

Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir ilan yayımlandı. Bu ilanda Ziraat Teknoloji’de Uzman Yardımcısı olarak görev alacak personel alımı yapılacağı ifade edildi. İlanda 13 Yazılım Mühendisi, 10 İş Analisti, 7 Altyapı Sistem Mühendisi alımı yapılacağı ve başvuruların 23 Temmuz ile 10 Ağustos arasında yapılacağı belirtildi. Ayrıca ilanda personel alımının sınav ile gerçekleştirileceği vurgulandı.

ARANAN ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu doğrultuda adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. 01.01.1980 ve sonrası doğumlu olmak,

3. Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak,

4. Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak

GENEL HUSUSLAR 

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan ilanın detayları şöyle:

– Sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşacaktır.

– Çalışma ili İstanbul’dur.

– Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 5 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 10:00’da, İstanbulAnadolu ve İstanbul-Avrupa olmak üzere iki merkezde gerçekleştirilecektir.

– Mülakat süreci Ziraat Finans Grubu İnsan Kaynakları ekipleri tarafından yürütülecektir.

BAŞVURU DETAYLARI 

Söz konusu ilana başvurular bugün itibari ile başladı ve 10 Ağustos 2020 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle gerçekleştireceklerdir.

“Ziraat Teknoloji-Uzman Yardımcısı Başvuru Formu” aday tarafından noksansız olarak doldurulacak ve adayın son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğrafı taranarak Başvuru Sistemi’ne eklenecektir. Fotoğrafı bulunmayan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. Uzman Yardımcısı unvanı için 5 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 10:00’da yapılacak olan sınava başvuracak adaylar, sınav maliyeti olarak 120 TL sınav ücreti ödeyecektir.

Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir. Sınav başvuruları sadece internet aracılığıyla kabul edilecek olup, şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Detayları İçin TIKLAYIN.