Banka Personeli Alım İlanları

Ziraat Katılım Bankası 200 Servis Görevlisi Alımı Sınav Sonuçları

Ziraat Katılım Bankası’nın 200 servis görevlisi alımı için 27 Şubat’da yaptığı sınavın sonuçları açıklandı. Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesinden öğrenilebilen sınav sonuçları için “http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/” linkini kullanabilirsiniz.

Ziraat Katılım Bankası’nın 200 servis görevlisi alımı için yapılan sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

Ziraat Katılım Bankası Sınav Sonuçlarını öğrenmek için internet tarayıcınızdan http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/ adresini açmanız gerekiyor. Ziraat Katılım Bankası’nın 200 servis görevlisi alımı için yaptığı  sınavın sonuç sayfasına erişebilmek için sistem sizden Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numarası ve şifre isteyecektir. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra sınav sonucunuzu görebilirsiniz.

Ziraat Katılım Bankası’nın 200 servis görevlisi alımı için sınava girdim fakat şifremi unuttum ne yapabilirim?

http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/ adresinde Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numarası ve şifre alanının hemen altında bulunan yeni şifre talep et linkine tıklamanız gerekiyor. Bu kısımdan daha önce belirttiğiniz mail adresine şifre sıfırlama isteği gönderebilirsiniz. Yeni şifrenizi ayarladıktan sonra şifreniz ve tc kimlik numaranızla sisteme giriş yapıp sınav sonucunu görebilirsiniz.