Banka Personeli Alım İlanları

2016 Finansbank Personel Alımı Devam Ediyor

Finansbank personel alımı kapsamında 2016 yılında da alımlara devam ediyor. Finansbank tarafından verilen personel alım ilanlarına göre aşağıdaki pozisyonlara personel alımı yapılşacak. 

Finansbank Personel Alımı Yapılacak Pozisyonlar

Teknoloji satın alma yetkilisi, Yabancı dil bilen çağrı merkezi müşteri temsilcisi, Finansbank 101 şube staj programı, Enpara.com müşteri danışmanı, erzurum şube pazarlama  hizmet merkezi yetkili yardımcısı, Yönetici Asistanı, Emekli Parakende Krediler Merkezi İzleme görevlisi, Erzurum Telefon Bankacılığı Müşteri Danışmanı, Parakende Krediler Merkezi İzleme  Görevlisi, Bireysel Satış temsilcisi. Ve daha fazla pozisyon için farklı şehirlere personel alımı gerçekleşecek. Tüm Türkiye Genelinde bireysel satış temsilcisi alımı yapacağına dair ilan veren finansbank’ın personel alım ilanına başvuru yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. 

Finansbank A.Ş Personel Alımı Başvurular

Finansbank Personel Alımı İçin Başvurularınızı http://www.yenibiris.com/finansbank-a-s-is-ilanlari?firma=7227 adresinden yapabilirsiniz.

Kamu personel alımları, finansbank personel alımı, gündem haberleri , ekonomi haberleri ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli sitesini takip etmeyi sürdürün. Kamu personeli forumlarını ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, yeni başlık açabilir , var olan başlıklara yorum yazabilirsiniz. Kamu personel alım haberleri, banka personel alım haberlerinden anında haberdar olabilmek ve söz konusu ilanlar çıktığında bildirim almak için kamu personeli android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.