Banka Personeli Alım İlanları

2016 Garanti Bankası Engelli Personel Alımı Başladı

 2016 Garanti Bankası Engelli Personel Alımı Yapacak

Garanti Bankası’nın engelli personel alımı yapacağına dair ilan duyuruları çeşitli kariyer sitelerinde yayınlanmaya başladı.

Garanti Bankası Engelli Personel Alımları Hangi Pozisyonlar İçin Olacak?

Garanti bankası engelli personel alımı için İstanbul Şubeleri ve genel müdürlük birimlerinde “Şube ve Genel Müdürlük Hizmetleri Destek Asistanı” pozisyonunda alım yapacağını açıkladı.

En Az Lise Mezunu Engelli Adaylar Başvuruda bulunabilir

Garanti Bankası Engelli Personel alımı için başvuruda bulunacak adayların en az lise mezunu, 30 yaşından küçük, İstanbul’da ikamet ediyor, Ofis programlarını iyi seviyede kullanabiliyor olması ve müşteri odaklı olması ve öğrenmeye açık biri olması gerekiyor. Başvuruda bulunacak adayların Türkiye İş Kurumuna kayıtlı olması ve en az %40 engel derecesini belgelendirebilmesi gerekmektedir.

Başvurular Nereden Yapılıyor? 

Garanti Bankası engelli personel alımı için başvuruda bulunacak adaylar “http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-sube-ve-genel-mudurluk-hizmetleri-destek-asistani-1503016” adresi üzerinden başvuru işlemlerini yerine getirebilirler.

Kamu haberlerinden, engelli personel alımı haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulaması sayesinde tüm personel alım haberlerinden her yerde haberdar olun.

Kamupersoneli.net | Ankara