Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Bir Çok Pozisyon İçin Personel Alım İlanı Verdi

Akbank 29 açık pozisyon için personel alım ilanı verdi. Açık pozisyonlar çeşitli şehirlerde istihdam edilecek.

Akbank Personel Alımları İçin Açık Pozisyonlar;

Akbank’ın verdiği ilanlara göre açık pozisyonlar şu şekilde ; Bütçe ve Yön. Rap.Böl.İş Geliştirme Yön. Yard. Alımı İstanbul Avrupa Yakası için geçerli ,Ankara ‘da gişe yetkilisi için personel alım ilanı bulunuyor, Yarı Zamanlı BT Takım asistanı ilanı Kocaeli için ,Gişe Yetkilisi alımları Doğu Karadeniz Bölgesi için ( Kars – Ardahan ) , Akreditif Yetkilisi Kocaeli, Gişe Yetkilisi Samsun Bölgesi için ( Samsun Amasya Çorum … )
Süreç Yönetimi ve İş Geliştirme Yöneticisi İstanbul Asya Yakası’nda istihdam edecek.

Yine Akbank Çıktığı ilana göre Müşteri Deneyimi Yönetimi Yönetici Yrd. Personel alımı İstanbul Asya için ,Gişe Yetkilisi Adıyaman , Gişe Yetkilisi İstanbul Avrupa yakası, Avukat İstanbul avrupa yakası ,Java uygulama geliştirme uzmanı kocaeli ,Veritabanı uzmanı İstanbul Asya ,Weblogic / Websphere Sistem uzmanı Kocaeli, İstanbul / Asya yakası ,Deneyimli Hizmet yönetimi uzmanı ,CRM uygulama geliştirme uzmanı,Windows Sistemleri Uzmanı, Ticari Müşteri İlişkileri Yöneticisi (TÜM TÜRKİYE) ,Ticari Müşteri Hizmetleri Yönetici Yardımcısı (Tüm Türkiye) , Bireysel Bankacılık Yöneticisi / Tüm Türkiye , Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi ( Tüm Türkiye ) ,Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi İstanbul Avrupa Yakasında istihdam edecek.

Akbank Başvuru

Akbank Türkiye’nin en büyük bankalarından ve çalışanlarına en iyi sosyal hakları tanıyan bankalarından birisidir. Akbank iş ilanlarına başvuru yapmak için http://www.kariyer.net/akbank-is-ilanlari-c11195-p1299/ adresini kullanabilirsiniz. Detayları ve başvuru için gerekli şartları kariyer sayfasından edinebilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. 08 08 1980 doğumluyum iki yılık bankacılık ve sigortacılık bülümü mezunuyum muş şubenize işe alınmak gibi bir şansım varsa haberdar edebilirmisiniz beyaz.49@hotmail.com e posta adresim