Banka Personeli Alım İlanları

Anadolubank Personel Eleman Alımı İş İlanları 2016


 2016 yılında yeni büyüme hedefleri ile ilerleyen ve kendisini geliştiren bir banka olan Anadolubank, şimdi ise işi mutfağında öğrenecek yetenekli personeller arıyor.


Yeteneklerini bankacılık sektöründe geliştirmek isteyen, her adımda yeni heyecanlar ile üst basamakları hedefleyen genç ruhlar ile çalışmak istiyor Anadolubank.

Anadolubank 2016 yılında iş ilanlarını her gün artırmakta ve bünyesine yeni ilanlar ekleyerek daha fazla kişinin iş sahibi olmasını sağlamaktadır.
Eğitim merkezli banka birçok gence kariyer imkanı sunuyor.


Anadolubank’ta bankacılık kariyeri yapmak için neler gerekiyor, bir bakalım.

4 yıllık örgün üniversitede mezunu olmuş olmak gerekiyor, banka özellikle İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini tercih ediyor. Erkekler de 28, bayanlarda 26 yaşını geçmemiş olmak ve erkek adaylar için askerliğini fiilen tamamlamış olmak şartı var. 

Anadolubank personel eleman alımı İhtiyaç durumuna göre güncellenmektedir. Bu ilanların detaylarına bakmak, internet sitesi üzerinde bulunan diğer ilanları görmek ve hepsine başvuruda bulunmak isterseniz, sizlere aşağıda vereceğimiz link adresini kullanabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/anadolubank-a-s/isi-mutfaginda-ogrenecek-yeni-yetenekler-ariyoruz-is-ilani/352334

Kamu haberleri, güncel, siyasi, kültür sanat, teknolojik, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır. 

Kamupersoneli.net | Ankara