Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası Çok Sayıda Personel Alımları Gerçekleştiriyor

Garanti Bankası Çok Sayıda Personel Alımları Gerçekleştiriyor

Garanti Bankası, resmi sitesi üzerinden açık iş pozisyonlarına personel alımları gerçekleştirecektir. Alınacak olan personeller, yeni mezun, öğrenci ve deneyimliler olmak üzere üç kulvardan seçileceklerdir. Çalışacak olan personellerin bir pozisyon hariç diğerleri tam zamanlı olarak banka bünyesinde görev yapacaklardır. İlan bağlantılarında verilen linkleri takip ederek, Garanti Bankası’nın duyuru ekranına ulaşabilirsiniz. Buradan tüm başvuru bilgilerine ve detaylarına erişme imkanına da sahip olursunuz.

Alımı yapılacak olan personel pozisyonlarına ilişkin bilgiler ise şu şekildedir:

Yeni Mezun Adaylar İçin

Gişe Asistanı,

Merkezi Satış Temsilcileri,

Risk İzleme Asistanı,

Operasyon Asistanı,

Mobil Grup Asistanı,

Arşiv,

İşlem Kanaliz Uzmanı,

Müfettiş Yardımcısı,

Bilgi Sistemleri Denetçi Yardımcısı gibi pozisyonlarda alımlar gerçekleştirilecektir. Yeni mezun olan adaylardan ilanlara başvuru yapmak isteyen kişiler, http://garantilikariyer.garanti.com.tr/web/ilanlar_off.aspx?ilangrp=2 bağlantısını takip ederek tüm bilgilere ve başvuru bilgilerine ulaşabilirler.

Üniversite Öğrencileri İçin

Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilciliği- SİVAS/İSTANBUL

Müşteri Temsilciliği / PART TIME

Garantili Gelecek ve Talent Camp alımları gerçekleştirilecektir. Tüm detaylara ve başvurulara ulaşmak için; http://garantilikariyer.garanti.com.tr/web/ilanlar_off.aspx?ilangrp=1 bağlantısını takip edebilirsiniz.

Deneyimliler İçin

Güvenlik Görevlisi alımı yapılacaktır. Garanti Bankası Çok Sayıda Personel Alımları Gerçekleştiriyor. Güvenlik görevlisi silahlı özel güvenlik olarak görev yapacaktır. İlgili görevde en az 1 yıllık deneyim ve silahlı özel güvenlik sertifikası olması gerekmektedir. Güvenlik görevlisi alımına başvuru yapmak için http://garantilikariyer.garanti.com.tr/web/ilanlar_off.aspx?ilangrp=3 başvuru bağlantısını takip edebilirsiniz…

Kamupersoneli.net