Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası Türkiye Geneli Personel Alımı Başvuru Detayları

Garanti Bankası geçtiğimiz günlerde çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Garanti Bankası 18 farklı pozisyon için personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanın detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz;

ALIM YAPILACAK BAZI POZİSYONLAR

Garanti Bankası personel alım ilanında Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Raporlama Yetkilisi, Bireysel Kredi Ürünleri Yetkilisi, İş Geliştirme Yönetmeni, Finansal Raporlama Yönetmeni, Müşteri Deneyimi Araştırmaları Yetkilisi/Yönetmeni, Krediler Raporlama Yetkilisi, Kart Güvenliği Riskli İşlem İnceleme Asistanı, Şikayet Yönetimi Projeleri Yetkilisi kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu personel alımında adaylardan Lisans ya da meslek yüksekokulu mezunu olmak, Henüz 30 yaşını aşmamış olmak, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak, Askerlik görevini tamamlamış ya da en az 1 yıl tecilli olmak, MS Office programlarına hakim olmak şartlarını taşımaları beklenmektedir.

BAŞVURU

Garanti Bankası personel alım ilanına başvuru süreci 14 Nisan 2017 tarihinde başladı. Ancak pozisyonlara göre son başvuru tarihleri değişmektedir. İlana başvuru yapacak olan adaylar aşağıda paylaştığımız linki tarayıcılarının arama motoruna kopyalayacaklardır. 

http://www.kariyer.net/garanti-bankasi-is-ilanlari-c5100-p29983/

Kamupersoneli.net – ANKARA