Banka Personeli Alım İlanları

Halkbank 565 personel alımı mülakat sonuçları açıklandı !

Halbank resmi internet sitesi üzerinden 3 Şubat 2017 Cuma günü yayınladığı duyuruyla Halkbank 565 personel alımı mülakat sonuçlarının açıklandığı duyurdu. Halkbank personel alımı mülakat sonuçları için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Halkbank 565 personel alımı için yazılı sınava başvurular 19 Eylül 2016 – 10 Ekim 2016 tarihleri arasında alınmıştı. Halkbank personel alımı yazılı sınavı 5 Kasım 2016 tarihinde 5 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Antalya, Gaziantep, Erzurum, Trabzon, Samsun ve Kayseri illerinde yapılmıştı. Sınav sonuçları ise 7 Aralık 2016 tarihinde açıklanmıştı.

Halbank İç Kontrolör Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı ve BT Uzman Yardımcılığı alımı için yapılacak sözlü sınav/mülakat tarihleri ise 22 Aralık 2016 tarihinde bankanın resmi internet sitesinde açıklanmıştı.

Halkbank 565 personel alımı uygulamalı sınav/mülakat sonuçları sorunsuz bir şekilde tamamlandı ve mülakat sonuçları bugün açıklandı.

HALKBANK DUYURUDA ŞU İFADELERE YER VERDİ;

“Müfettiş Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı ve Uzman Yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara aşağıdaki linkten T.C. Kimlik Numarası ve Şifre ile ulaşılabilir.”

KAMUPERSONELİ.NET NOTU: İstanbul Uzman Yardımcılığı ve BT Uzman Yardımcılığı mülakat sonuçları 19 Ocak 2017 tarihinde açıklanmıştı.

HALKBANK 565 PERSONEL ALIMI MÜLAKAT SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net | ANKARA