Banka Personeli Alım İlanları

ING Bank Engelli Personel Alımı Yapacak

 ING Bank Engelli Personel Alımı için başvurular devam ediyor. ING Bank’ın engelli personel alımına yoğun ilgi var.

ING Bank Engelli Personel Alımı için Aranılan Nitelikler

Banka’nın Destek elemanı pozisyonunda istihdam edeceği engelli personeller için aranılan genel nitelikler şu şekilde ;


ING Bank A.Ş. İstanbul Anadolu ve İstanbul Avrupa Yakası Bölgemize bağlı Şubelerinde ve Genel Müdürlük pozisyonlarında çalışabilecek, En Az Lise ve dengi okullardan mezun, En az %40 engelli raporu olan ve bu raporunu belgeleyebilen, Takım çalışmasına ayak uydurabilen, iletişimi kuvvetli, sonuç odaklı çalışabilecek.

İş Tanımı

Söz konusu alınacak personeller evrak takibi, Arşiv düzenleme, dosyaların düzenlenmesi ve klase edilmesi, ofis içinde çalışan diğer personele evrak işlerinde yardımcı olma görevlerinde bulunacak.

İlgili ilan için “http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-destek-elemani-engelli-1276482” adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kamu personeli alım haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamudan haberlerin merkezi kamunun doğru ve tarafsız sesi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Söz konusu alım haberlerinden anında haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in özel olarak geliştirdiği cep telefonu uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara