Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Erkek Güvenlik Görevlisi Alımı Başvurular Devam Ediyor

İş Bankası Erkek Güvenlik Personeli Alımı İçin Başvurular Devam Ediyor. Türkiye’nin en büyük ve en köklü özel bankalarından birisi olan İŞ Bankası Erkek Güvenlik görevlisi alımı yapacak. Söz konusu personel alımı için başvurular 17 Mayıs 2016 salı günü saat 10:00’a kadar “ik.isbank.com.tr” adresinde yer alan İş Başvuru Formu üzerinden yapılacak.  

Sınav Yeri olarak İstanbul belirlenmiştir. Sınav Davetleri 24 Mayıs 2016 tarihinden itibaren İş Başvuru Formunda yer alan Başvuru Durum Takip alanından yapılabilecektir.

Kimler Başvuru Yapabilir? Başvuru Şartları Nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

26 Mayıs 1988 ve sonrasında doğmuş olmak

İstanbul’da ikamet ediyor olmak

Askerlik görevini tamamlamış olmak

•Geçerlilik süresi 26 Mayıs 2017 ve sonrası bir tarih olan Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikası’na sahip olmak

Daha önce Bankamızca yapılan Özel Güvenlik Görevlisi, Şoför, Takip Memuru veya Operasyon Elemanı (Operasyon Destek Elemanı) Alım Sınavlarından birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak

• En az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmak

• Boyu en az 175 cm. olmak

• Kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak

• Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak

• Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak. (İşe alım aşamasında tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu ile belgelenecektir.)