Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Personel Alımı Başvuruları Bitiyor

İş Bankası kendi resmi internet sitesi üzerinden bir sınav ilanını yayımlamıştı. Bu ilanda sınav ile uzman yardımcısı personel alımı yapılacağı belirtildi. Adaylar ilk olarak İş Bankası tarafından bir sınava tabi tutulacaklar ve bu sınavın sonuçları doğrultusunda personel alımları gerçekleşecektir. İş Bankası tarafından yayımlanan sınav ilanına ise başvurular 9 Mayıs 2016 tarihinde sona erecektir. İlanın detayları ise şöyle;Bankamızın İstanbul’da bulunan Genel Müdürlük Bölümleri ile Kurumsal Şubelerinde görevlendirilmek üzere Uzman Yardımcıları alınacaktır. Sınavın, genel yetenek testi ve mesleki bilgi testinden oluşan ilk aşaması 16 Mayıs 2016 ve izleyen günlerde gerçekleştirilecektir. Sınav başvuruları 9 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 10.00’a kadar kabul edilecektir.

BAŞVURU KOŞULLARI

a. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b. İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek, aşağıda yer alan yabancı dil seviye tespit sınavlarından asgari olarak belirtilen sonuçları elde etmiş ve söz konusu durumu 31.12.2016 tarihine kadar geçerliliğini koruyan bir sınav sonuç belgesi ile belgeleyebilecek durumda olmak, (Yabancı dil sertifikaları değerlendirme merkezi aktiviteleri aşamasında ibraz edilmelidir.)
 

c. Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak (16 Mayıs 1986 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir),

d. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak ya da en erken Ağustos 2017 celp dönemine kadar tecilli ya da muaf olmak (Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 2016 Mayıs ayı içinde terhis olacak durumda bulunmaları gerekmektedir.),

e. Üniversitelerin, 4 yıllık eğitim verilen aşağıdaki bölümlerinden mezun olmak (İlgili bölümlerin yetkili makamlarca tanınmış, yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olup bu durumu belgeleyebilen adayların da başvuruları kabul edilmektedir). Lisans son sınıf öğrencilerinin en geç 2016 Haziran ayı içinde mezun olup, bu durumu aynı tarih itibarıyla belgeleyebilmeleri gerekmektedir.