Genel

Akbank Konut Kredisi Faiz Oranı 2018

Konut kredisi kullanmak istiyorum diyen kişilerin en çok tercih ettikleri bankalardan biri olan Akbank müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için birbirinden farklı pek çok konut kredisi paketi bulunduruyor. 

Akbank konut kredisi kampanyaları ile düşük konut kredisi faiz oranları ile kredi kullanma imkanı sunarken aynı zamanda 120 ay vadeli konut kredisi kullanma seçeneği de sunuyor. 

Akbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2018

Sürekli olarak konut kredisi faiz oranlarını güncelleyen banka şu anda yüzde 1,63 konut kredisi faiz oranı ile konut kredisi onayı veriyor. Ziraat Bankası konut kredisi ve Halk Bankası konut kredisi faiz oranları ile kıyaslandığında oldukça yüksek kalan Akbank konut kredisi oranları yine de kolay konut kredisi onayı almak isteyen kişiler tarafından tercih ediliyor. 

Akbank Konut Kredisi  Paketi Çeşitleri Nelerdir?

Akbank müşterileri için birbirinden farklı pek çok paketi kullanıma sunuyor. Bu sayede farklı ihtiyaçlara yönelik farklı çözüm önerileri sunmayı başaran banka tarafından sunulan konut kredisi paketleri şu şekilde sıralanıyor;

Akbank Sabit Faizli Konut Kredisi Kampanyası 

Akbank İndirimli Konut Kredisi Kampanyası 

Akbank Kentsel Dönüşüm Kredisi Kampanyası 

Akbank Peşinatsız Konut Kredisi Kampanyası 

Akbank Ara Ödemeli Konut Kredisi Kampanyası 

Akbank Yeni Evim Konut Kredisi Kampanyası 

Akbank Dönemsel Ödemeli Konut Kredisi Kampanyası 

Akbank Balon Ödemeli Konut Kredisi Kampanyası 

Akbank Artan Ödemeli Konut Kredisi Kampanyası 

Akbank Konut Kredisi Hesaplama 

Akbank konut kredisi hesaplaması için kullanabileceğiniz en kolay yol Akbank internet sitesi üzerinden krediler bölümüne girerek konut kredisi hesaplama makinesi üzerinden hesaplama yapmaktır. Ayrıca Akbank şubeleri ve Akbank müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden de konut kredisi hesaplama işlemlerini yapabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net