Genel

Akbank'tan Kobileri Dijitalleştiren Kampanya

Sürekli gelişmekte olan bankacılık sektörü ve bankalar arasında artan rekabet, bankaları dijital ortamlara yöneltmekte ve bu alanda yatırım yapmaya zorlamaktadır. Müşterilerine daha hızlı, daha kaliteli hizmeti kendine birincil vazife edinen Akbank, KOBİ vasfını haiz müşterilerine teknolojik altyapı hazırlamayı planlamaktadır. Akbank bünyesinde faaliyet gösteren Dijital KOBİ kampanyası müşterilerine birçok fırsat sunmaktadır.

KOBİ’lere Sunulan Teknolojik Fırsat

Günümüz Türkiye’si koşullarında eski moda ticari anlayışlar rafa kalkmakta, artık günün şartlarına ayak uydurmak elzem bir hal almıştır. Söz konusu teknoloji olunca bu husus hakkında yardım alınmalı ve bireyler işletmelerinin dijital altyapılarını bu konuda uzmanlaşmış profesyonellerin eline emanet etmelidirler. Dijitalleşme konusunda Türkiye’nin bir numaralı bankası olan Akbank, küçük ve orta büyüklükteki işletmelere (KOBİ) bu imkanı sunmak adına çalışmalarına hızla devam etmektedir. Bankanın resmi web sitesinde açıklananlara göre; e-ticaret pazarlama tekniklerini kullanan kobiler artık müşterilerinin ayaklarına gelmelerini beklemeyecek, bu teknik sayesinde farklı, kolay ve daha kazançlı yolları da keşfetmiş olacaklardır.

Akbank tarafından hazırlanan bu dijitaleştirme kampanyasından kobilerin faydalanabilmeleri için birkaç şart aranmaktadır. Son otuz gün içinde Akbank Direkt’e giriş yapmış kobiler Google Premier Partners’la tanışma fırsatını elde etmiş olacaklardır. Ayrıca çok cazip fiyatlar ile kobilere teknolojik destek sunulmaktadır. 

Bu Dijitalleşme Furyasına Nasıl Dahil Olunur?

Teknolojideki son gelişmeleri takip eden ve her zaman güncel kalmayı başarabilen Akbank’ın bu dijitalleştirme kampanyasına katılmak çok kolaydır. Dijitalleştiren kampanyaya nasıl başvurabilirim sualine en kolay yanıtı kobiler, bankanın resmi internet sitesinden rahatlıkla öğrenebilirler. Akbank Dijitalleşme kampanyasına katılmak isteyen bir bireyin yapacağı işlemler sırasıyla şöyledir: Akbank internet ana sayfasında yer alan kampanya sekmesine girilir ve karşıya çıkan “Hemen Başvur” butonuna tıklanır. Akabinde ekrana gelen başvuru formu doldurulur. Bu basit işlemleri tamamlayan kobi, Akbank dijitalleşme kampanyasına katılmış olur. Bu kampanya ile dijitalleşmenin ilk adımını atan kobiler, sosyal medyada farklarını ortaya koymuş olacak ve e-ticaret pazarlama teknikleri ile de tanışmış olacaklardır. Bu iki önemli imkandan faydalanacakları gibi ayrıca kobiler online reklamlarını da kolaylıkla yönlendirebileceklerdir. Farklı, kolay ve daha kazançlı yollar arayan kobiler için Akbank dijitalleşme kampanyası biçilmiş kaftandır. Bireyler konu hakkında daha ayrıntılı bilgiye internet sitesinden ya da banka şubelerinden ulaşabilirler.