Genel

Akbank'tan Kumbaralı Mevduat Hesabı

31 Ekim Dünya Tasarruf Günü’ne özel olarak çocukları tasarrufa yöneltmek amacıyla başlatmış olduğu kampanya dahilinde tüm çocukların tasarruf yapması beklenmektedir. Özel olarak sunulan bu mevduat hesabı sayesinde artık çocuklar küçük yaşta tasarrufun ne olduğunu öğrenecek ve birikim yapmaya başlayacaklardır. Böylece yeni vadeli mevduat hesabı açtıranları için sunulan bu hizmet sayesinde artık çocuklarına şimdiden birikim yapmak isteyenler için yeni bir fırsat doğmuştur. Böylece bir köşede birikmiş olan yatırımları değerlendirmek isteyen aileler için sunulan bu hizmet sayesinde artık çocukların küçük yaşlarda kumbara hesapları olacak ve kendilerine bir birikim yapmış olacaklardır.

Vadeli Hesap Nasıl Açılır?

Tasarruf amaçlı olarak vadeli hesap açtırmak isteyenler için kolay hizmet sunan Akbank hizmeti sayesinde artık tasarruf amaçlı vadeli hesap açtırmak çok daha kolay. Vadeli hesap açtırmak için tek yapmanız gereken, Akbank şubelerine gelip tasarruf amaçlı vadeli hesap açtırmak istiyorum demeniz yeterli olacaktır. En kısa sürede işleme bırakılan ve kısa sürede açılan bu hesap sayesinde artık çocuklarınız için hem birikim yapabilir hemde çocuklarınıza tasarrufun ne olduğunu şimdiden öğretebilirsiniz. Akbank’ın özel olarak sunmuş olduğu kumbaralı mevduat hesabı sayesinde artık çocuklarınızın geleceği için bu hesap çok daha özel bir konuma ulaşmıştır.

Hediye Kumbara

Akbank şubelerinden vadeli hesap açtıranlar için sunulan hizmetlerin ardı arkası gelmiyor. Üstelik bu hesabı açtıran herkese uğur böceği kumbara Akbank’tan sizlere hediye ediliyor. Böylece tek yapmanız gereken şey sadece çocuklarınız için birikim yapmak olacaktır. Böylece tasarrufun ve birikim yapmanın önemli olduğu üzerinde duran Akbank hizmeti, çocukların geleceği için özveriyle çalıştıklarını açıklamıştır. Bu nedenle kumbaralı mevduat hesabı hizmetini gelenekselleştiren Akbank, küçük yatırımlarla birikim yapma fırsatı sunuyor. Böylece vadeli hesap açtıran herkesin, çocuklarına yatırım yapmak isteyenler için uğur böcekli kumbara alabileceklerinin açıklaması yapılmıştır.