Genel

Burgan Bank'tan 5000 TL Tanışma Kredisi

Bu krediler üniversitede okul masraflarını ya da evlenecek olan kişilerin çeyiz ve düğün masraflarını karşılamak için kullanılabilmektedir. Burgan Bank kredi ihtiyacı olan müşterilerine çok avantajlı bir fırsat sunmaktadır. Siz de krediye ihtiyacınız varsa bu yazıyı okuyarak Burgan Bank’ın sunduğu tanışma kredisi  imkanından haberdar olarak yararlanabilirsiniz.

1 . Burgan Bank’ın Kredi Faiz Oranları

Burgan Bank kendisiyle tanışan müşterilerine bir fırsat sunarak faiz oranı % 1, 15 olan krediler temin etmektedir. Burgan Bank’ın sunduğu tanışma kredisi fırsatına göre en fazla 5000 TL krediyi piyasaya göre bu çok uygun kredi faiz oranlarına göre alabilirsiniz. 

2 . Burgan Bank’tan Kredi Çekme Koşulları

Burgan Bank’ın tanışma kredisi fırsatından yararlanmak için gerekli olan ilk koşul Burgan Bank’tan ilk kez kredi çekiyor olmaktır. Zaten bu kredinin tanışma kredisi olması üzerine adından da anlaşıldığı gibi önceden başka bir kredi çekilmişse malesef bu fırsattan yararlanılamamaktadır. Bunun dışındaki bir diğer koşul ise bu avantajlı faiz oranından yararlanabilmek için en fazla 5 000 TL kredi çekme sınırının olmasıdır.  Ayrıca çekilen bu kredi en fazla 12 ay taksit ile ödenmek zorundadır.

3 . Tanışma Kredisi İle İlgili Burgan Bank’ın Diğer Cezbedici Avantajları

5000 TL’ ye kadar çekilen bu tanışma kredisinin çok uygun faiz oranlarının uygulanması yanında başka avantajları da mevcuttur. Bu avantajlardan en önemlisi ise bu kredi en fazla 12 ay olmak üzere taksit yapılarak ödeme imkanıdır. Miktar olarak az kredi alabilmek de büyük avantajdır. İnsanlar bu fırsat ile  ihtiyacı olmamasına rağmen yüksek miktarlarda kredi almak zorunda kalmamaktadır.

4 . Burgan Bank’tan Tanışma Kredisinin Nasıl Çekileceği 

Bu kredinin alınabilmesi için herhangi bir Burgan Bank şubesine gidilmesi yeterlidir. Müşteri memnuniyeti için birçok imkan sunan Burgan Bank, evden internet aracılığı ile yorulmadan Burgan Bank tanışma kredisi fırsatından yararlanılabilmesi için kişilere internet üzerinden kredi alma başvurusu yapma imkanı da sunmaktadır.