Genel

Burgan Bank Tanışma Kredisi Veriyor

1989 yılında kurulmuş olan Burgan Bank 2001 yılından itibaren büyüme kararı almış ve bu kararını hızla hayata geçirmiştir. Burgan Bank Grubu tarafından 2012 yılında satın alınan bankanın şu an itibariyle büyük hissedarı da yine aynı gruptur. Kuveyt merkezli Burgan Bank Grubu Kuveyt ve Türkiye dışında Cezayir, Irak ve Tunus’ta da faaliyet göstermektedir.

Şu an itibariyle ülkemizde 47 şubesi ile hizmet vermekte olan Burgan Bank faaliyet göstermeye başladığı günden bugüne kadar müşteri memnuniyetini ve müşterilerinin her zaman çözüm ortağı olma misyonunu benimseyerek bugünlere gelmiştir.

Bugünde pek çok konuda çeşitli kampanyalar üreterek gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam eden Burgan Bank son olarak bankası ile yeni tanışmaya hazırlanan müşterileri için ‘tanışma kredisi’ adı altında yeni bir kampanya düzenledi.

Burgan Bank müşterileri için farklı çözümler üretmeye devam ediyor. En son olarak daha önce Burgan Bank’tan daha önce hiç kredi kullanmamış müşterileri için yeni bir kampanya başlatacağını duyuran Burgan Bank bu kredi için başvuru yapacak müşterilerine de çok özel koşullar sunacağını duyurdu. Tanışmak bahane sloganı ile yola çıkan Burgan Bank herkese özel ihtiyaç kredileri kampanyaları ile kısa bir zaman içinde yükselen bir banka olma yolunda hızla ilerliyor.

Jet kredi ya da tanışma kredisi olarak piyasaya sürülen Burgan Bank ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak ise çok kolay. İnternet üzerinden www.burganbank.com adresine girerek burada hemen başvur butonuna tıklayarak sizin ile ilgili gerekli kimlik bilgilerini doldurup göndermeniz yeterli. Burgan Bank gerekli incelemeleri en kısa sürede tamamladıktan sonra yapılan kredi başvurusunun olumlu olması durumunda müşteri temsilcileri vasıtası ile sizi geri arayarak kredinizin onaylandığı bilgisini vermektedir. Daha sonra bankanın kuryeleri tarafından size yapılacak ziyaret esnasında sizin için hazırlanmış olan evrakları imzalamanızın üzerinden 24 saat geçmeden krediniz kullanmaya hazır olacaktır.

En fazla 20.000 TL ve en uzun 48 ay vade seçenekleri bulunan Burgan Bank jet kredide faiz oranları da oldukça uygun.