Genel

CardFinans'tan Dikkat Çeken Kampanyalar

Boyner ve Yeni Karamürsel Mağazaları(YKM) mağazalarında 9 Ağustos tarihine kadar, Finans Bankası’nın kartlarından bir tanesi olan CardFinans ile yapacağınız 300 Türk Lirası’na varan ve ya 300 Türk Lirası’nı aşan alışverişlerinizde 50 Türk Lirası hediye çeki kazanma seçeneğini sizlere sunuyor ve sizde hemen alışveriş yaparak bu fırsatı yakalayabilirsiniz. Kazanabileceğiniz 50 Türk Lirası hediye çeki 11 Ağustos tarihine kadar geçerliliğini koruyan hediye çekleri aksesuar/kozmetik ürünleri haricinde yaz/ilkbahar koleksiyonlarına da dahil oluyor.

Morhipo.com’da 50 Türk Lirasi İndirim Kazanın!

2017 yılının Ağustos ayının çersinde Morhipo.com online alışveriş sayfası üzerinden Card Finans ile yapacağınız tek seferdeki 250 Türk Lirası miktarına ulaşan ilk alışverişinizde 50 Türk Lirası kadar indirim kazanıyorsunuz. Yapacağınız alışverişin illaki tek çekim olmasına ise gerek yok. Peşin fiyatı gibi 3 ve ya 6 taksit imkanı ile beraber bu hediye çekini kazanabiliyorsunuz.

IVIY.COM’da 30 Türk Lirası İndirim Kazanın!

www.lyly.com online alışveriş sitesi üzerinden 2017 yılının Ağustos ayının içerisinde tek seferde yapacağınız 200 Türk Lirasına varan ya da 200 Türk Lirası’nı aşan alışverişlerinizde 30 Türk Lirası miktarında indirim kazanma şansını yakalıyorsunuz. Hem de CardFinans ile yapacağınız peşin alışverişinize 3 taksit fırsatını da siz değerli müşterilerine sunuyor.

Enterprise.com’dan yüzde 35 İndirim Kazanın!

2017 yılının 23 Ağustos’a kadar enterprise.com onine alışveriş sitesi üzerinden yapacağınız yurtiçi araç kiralama yapmanız halinde yüzde 35 gibi yüksek bir orandaki indirimi iş birliği ile siz değerli müşterilerine sunuyor. Ayrıca CradFinans kartınıza özel Peugeot 3008 modelindeki araba siz değerli kullanıcılarına özel sadece 189 Türk Lirası!

CardFinans kartınıza özel Petlas’ta yapacağınız alışverişlerinize 8 taksit imakanı!

Anlaşmalı olarak CardFinans üye iş yerleri içerisinden 7 Temmuz ve 31 Aralık 2017 tarihleri arasında yapacağınız 100 Türk lirası ve 100 Türk Lirasını aşan alışverişlerinizde peşin gibi bir fiyata 8 taksit imkanını sunuyor.