Genel

Denizbank Kosgeb Desteğiyle Faizsiz Kredi Sunuyor

Kobiler, KOSGEB’e başvurarak, Denizbank – KOSGEB işbirliği ile kredi başvuru koşullarından yararlanabilir ve yapılan bu protokol sonucunda 50 bin lira faizsiz kredilerini çekme şansı yakalayabilirler. Esnafa, kobiye her zaman destek sağlayan Denizbank, bir kez daha Denizbank Faizsiz Kredi adı altında yüzleri güldürmeye devam ediyor.

50 Bin TL’ye Sıfır Faizli Kredi

50 bin TL’ye kadar sıfır faiz koşulları ile KOSGEB’den kredinizi çekmeye başlarken, 50 bin TL’nin üzerindeki tutarlarda da Denizbank’tan uygun faiz koşulları ile kredinizi almaya devam edebilirsiniz.

Kredinizi Hangi Koşullarda Çekebilirsiniz?

Sıfır faizli krediyi çekebilmeniz için KOSGEB’e başvuru yapmanız gerekiyor. Başvuru yapmadan önce aklınızda etkili ve devlet ekonomisine yarar sağlayacağını düşündüğünüz bir iş fikri olmalı. KOSGEB değerlendirme birimi, fikrinizi KOSGEB üyeleriyle birlikte bir kez daha değerlendirmeye alacaktır. Şayet KOSGEB’de kara listeye girmemişseniz, fikrinizin büyük ölçüde onaylanabileceği düşünülmektedir.

Hiçbir Bankada Olmayan Avantajlar ile Kredinizi Çekin

Küçük esnafa ve işletmeciye destek olarak, ülke ekonomisine katkı sağlayan Denizbank, sıfır faizli kredisi ile sağladığo katkının yanında kredi ödemede de, tüm yerli ve yabancı tüm bankalara göre sizlere çok daha etkili ve hesaplı bir yol haritası çiziyor. Kredi 0 faiz koşullarının yanında krediyi kullanan esnaf tarafından, bir yıl geri ödemesiz olarak alınabilmektedir. İkinci yıldan itibaren 3 ayda bir ödemeli olarak kredi çekilebiliyor. Yani 12 ay geçtikten sonra Denizbank’a 3 ayda bir ödeme yapmaya başlarsınız. Toplamda 3 yıl vadeli olan Denizbank’ın size verdiği bu kredinin, sıfır faizli olduğunu unutmayın. Hiçbir faiz ödemesinde bulunmayacak, sadece kredinizin anaparasını ödeyeceksiniz. Çünkü faizi KOSGEB sizin için ödemekte. Aldığınız kredi bir yıllık geri ödemesiz süreyi de eklediğimizde 24 aylık bir vadede alınmış oluyor. Ödemesini ise üç ayda bir gerçekleştireceğinizi de var sayarsanız çektiğiniz tutarı 8 e bölerseniz, (50000/8) 3 ayda bir ödemeniz gereken tutarı bulursunuz. İsterseniz aylık ne kadar tutara denk geldiğini hesaplamak isterseniz çektiğiniz tutarı 24’e bölerek (50000/24) kolayca hesaplayabilirsiniz.

Sıfır Faizli Kredimi Nasıl Çekebilirim?

Öncelikle KOSGEB’in veritabanına kayıtlı değilseniz, kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kayıt yaptırma işleminden gözünüz korkmasın, işletmenizle alakalı bilgiler vereceğiniz, bilgisayarda kolaylıkla halledebileceğiniz bir işlem olduğu için hiçbir bankaya ihtiyaç duymadan ve hiçbir ücret ödemeden kolaylıkla veritabanı kayıt işleminizi tamamlarsınız. Bu aşamada sıkıntı yaşayacağınızı düşünmeyin. Bu aşamadan sonra faizsiz kredi almak için esnaflar, KOBİ beyannamesi doldurmak zorundadır. Daha önce verdiğiniz bir beyanname varsa bu beyannameyi güncellemeniz gerekmektedir. Bu işlemleri gerçekleştiren esnaf kredi.kosgeb.gov.tr adresinden başvurusunu gerçekleştirebilir. KOSGEB’in yönlendirmeleri doğrultusunda yaptığınız kullanıcı adı ve şifre alma işlemlerinden sonra Denizbank 50 bin lira faizsiz kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvurudan sonra KOSGEB yaptığı incelemelerden sonra esnafa kredi onayını verir. Onayı alan esnaf Denizbank şubesine bizzat giderek bankaya başvuru yapmalıdır.

Hiçbir dosya masrafı ödemeden kullanabileceğiniz bu faizsiz kredi ile esnafa, KOBİ’lere ve ülke ekonomisine büyük destek sağlama amacıyla yola çıkan Denizbank ve KOSGEB’in bu fırsatlarını kaçırmayın. Krediniz de, işiniz de rast gitsin.