Genel

Denizbank Kurtaran Hesap

En yakın Denizbank şubesinde veya ATM’lerde Denizbank Kurtaran hesap ile limitiniz ne kadarsa, kullanabileceğiniz tutarı taksit dahilinde 12 aya varan vade imkânıyla geri ödeyebilirsiniz.

Denizbank Kurtaran Hesap Özellikleri Nelerdir?

-Acil nakit ihtiyaçlarınızı Denizbank Kurtaran Hesap sayesinde hesabınızda yeterli bakiye olmasa bile limitiniz dahilinde karşılayabilme imkânına sahipsiniz.
-Hesabınız sadece kullanıldığında faiz işler. Kullanılmadığı zamanlarda ücretlendirmeye tabii tutulmazsınız.
-Bu hesap sayesinde elektrik, su, telefon gibi otomatik faturalarınız, hesabınızın bağlı olduğu Vadesiz Hesap aracılığıyla ödenmektedir. Ayrıca bu gibi ödemeleriniz gecikmeye girmeden vaktinde ödenir.
-Eğer Denizbank banka kartınız varsa kurtaran hesabınızı Maestro ve Electron kart kabul eden işyerlerinde rahatlıkla alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
Denizbank Kurtaran Hesap Özelliklerini biliyor olmanız hem sizi hem de cebinizi kurtaracaktır.

DenizBank Kurtaran Hesap Taksit Özellikleri Nelerdir?

– Mevcut kurtaran hesabınız varsa taksitli kullanım yapabilirsiniz. Bunun için ayrı bir limite gerek yoktur.
– 3, 6, 9, 12 ay gibi taksit seçenekleri bulunmaktadır.
– Kurtaran hesap kullanım tutarı en az 200 TL’dir.
– Bir sonraki ayın son iş günü ilk taksit tarihi olmaktadır.
– Taksitli kullanım İnternet ve Telefon Bankacılığından, Denizbank şubelerinden ve de İnternet bankacılığı ATM’lerinden yapılabilmektedir.
– Taksit tutarını zamanında ödememeniz halinde taksit tutarındaki anaparaya kurtaran hesap faizi işlemektedir. Kullanım ekstreleriniz gelecek ayın ilk haftasında size gönderilmektedir. Ekstredeki ücretin son ödeme tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. E-mail hesabınız varsa, ekstreleriniz mail adresinize de gönderilebilir.

Kurtaran Hesap Faiz Oranları ve Başvuru Süreci

%1,38’den başlayan faiz oranları mevcuttur. Bu oranlar doğrultusunda kredi çekebilme imkânına sahip olabilirsiniz. %0,5, ihtiyaç kredisi tahsis ücreti alınır. DenizBank kurtaran hesap başvurusu, kısa mesaj ya da Denizbank şubeleri aracılığıyla yapılabilir. Denizbank Kurtaran Hesaba dahil olmak için büyük harflerle KURTARAN yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranız ile birlikte 3280’e kısa mesaj (SMS) atmanız yeterli olacaktır.

Bir Yorum