Genel

Dijital Deniz'den Yüksek Faizli Mevduat Hesabı

Her bankada bulunan, bankaların olmazsa olmaz hesap türlerinden olan vadeli mevduat hesaplarında kişiler belli bir zaman zarfı içinde bankanın belirlediği faiz oranları doğrultusunda paralarını değerlendirirler. Kişi isterse vade sonunda parasını çekebilir, isterse elde ettiği faizi anaparaya ekler, yine hesabını işletir. Bankalar, tüketicilere kredi verebilmek için sıcak para girdisine ihtiyaç duyarlar ve bu ihtiyaçların çoğunu bu tip hesaplardan karşılarlar. Onun için çeşitli kampanyalar ve yüksek faiz olanakları sunan bankalar arasında müşteri kapma çekişmeleri görülür. 

Denizbank Müşterilerine Yüksek Faiz Fırsatı

Denizbank’ın Dijital Deniz adlı internet bankacılığı servisi aracılığıyla yüksek faizli vadeli mevduat hesabı olanağından bireyler yararlanabilir, paralarına değer katabilirler. Dijital bank hesabı kullanan Denizbank müşterisi hem internet bankacılığıyla hizmetin en hızlısından, hem de faizin en yükseğinden faydalanırlar.

Bireyler Dijital Deniz vasıtasıyla açılan vadeli mevduat hesabına Türk Lirası dışında Euro ve Amerikan doları cinsinde paralarını da yatırabilirler, yüksek faiz avantajlarından faydalanabilirler.

Vadeli mevduat döviz hesabı açabilmek için minimum yatırılması gereken tutar 1000 Euro ya da !000 Amerikan dolarıdır.

Dijital Deniz’e Nasıl Müracaat Edilir?

Dijital Deniz kampanyası fırsatlarından yararlanmak isteyen bir Denizbank müşterisi, Denizbank İnternet Bankacılığı sayesinde bir dakika içinde müracaatını gerçekleştirebilir. Denizbank müşterisi olmayan bir bireyin yapacağı işlemler sırasıyla şöyledir: Denizbank resmi internet sitesine girilir, “Dijital Deniz” sekmesine tıklanır ve karşıya çıkan “Başvur” butonuna tıklanır. Akabinde ekrana gelen seçeneklerden “Denizbank müşterisi değilim” seçilir ve başvuru için gerekli bilgiler doldurulur. Bu işlemin sonucunda bankanın müşteri temsilcisi bireyle irtibata geçer ve çok kazandıran Dijital Deniz hakkında bireye bilgi verir.

Denizbank’ın eşsiz mevduat hesabı fırsatında faizler yüksek, işletim ücretleri düşüktür. Örneğin 400 gün vade yapılmış 1000 – 25000 TL arasında bakiyesi olan bir hesabın Dijital Deniz hesap işletim ücreti 13.75 liradır. Eğer ki hesap Amerikan doları hesabıysa 1000 ila 500 bin dolarlık bir bakiyeye uygulanacak hesap işletim ücreti sadece 4.10 Amerikan dolarıdır.