Genel

E-Turuncu Hesap İle Tam 1 Yıl Güncel Faiz

Biz de paramızı yatırdığımız zaman bize en yüksek getiriyi sağlayacak ama aynı zamanda en güvenilir bankalardan birisi olacak bir bankayı tercih etmek için çeşitli araştırmalar yapıyoruz. Özellikle internet bankacılığının hızlı bir biçimde gelişmesi ve kullanıcı sayısının her gün biraz daha fazla artması ile İNG BAnkası da bu konuda duyarsız kalamadı ve tam 1 yıl güncel faiz veren e-turuncu hesabı müşterilerinin hizmetine sundu. 

ING Bank Hakkında

2007 yılı itibari ile ülkemizde çalışmaya başlayan İNG Bankası Hollanda kökenli bir bankadır ve dünyada 40 ve üzerinde ülkede hizmet vermektedir. Bugüne kadar ülkemizde özellikle dijital alanda kolay bankacılık ve yüksek faiz konularında lider bankalardan birtanesi olan İNG Bank özellikle Turuncu Hesap ile müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başarmıştır. Eski köye yeni adet sloganı ile özellikle digital bankacılıkta hızla ilerleyen ING Bankası E-Turuncu hesap ile dijital bankacılığı tercih eden müşterileri için de yeni ve farklı bir kampanya oluşturmuş durumda. 

ING Bank E-Turuncu Hesap

Eğer siz de daha önce Turuncu Hesap kullanmadınızsa bu kampanya tam size göre. Hemen en yakın İNG BAnkası şubelerine giderek ya da internet üzerinden başvuru yaparak siz de kendinize bir turuncu hesap açın ve kazanmaya başlayın. 12 ay süresince dolar, euro ya da Rürk Lirası veya Sterlin olsun tüm birikimleriniz için güncel hoşgeldin faizinden yararlanabilirsiniz. Turuncu hesap yerine E-Turuncu Hesap açtırmanız durumunda daha fazla faiz oranı ile daha çok kazanırsınız. 

Turuncu Hesabın en büyük ve güzel özelliği ihtiyacınız olduğu her an para çekme ya da dilediğinizde para yatırma imkanınızın bulunmasıdır. Bu Turuncu hesap ile işlem yaparken EFT, Havale veya hesap işletim ücreti gibi masrafları ödemezsiniz.