Genel

e-Turuncu ile Ne Kadar Kazanırsınız?

ING Bank farklı ve birçok avantaj sağlayan uygulamalar ile müşterilere imkanlar sunmaktadır. Bunlardan biri olarak e-turuncu hesap kullanan müşterilere sunulan birçok fırsattır. E-turuncu müşterileri; hoş geldin faizi, masrafsız işem ücretleri ve daha birçok imkan sağlayacak avantajlar sunuyor.

e-Turuncu Hesap Nedir?

ING Bank günümüz teknolojisinin ve internet bankacılığının geliştiği bu zamanlarada e-turuncu hesap ile kolaylık ve fırsatlar sunarak hizmet vermektedir. E-turuncu hesap sadece mobil ve internet aracılığıyla, ATM, İnternet Şubesi, İNG Mobil, işlem yapılabilen bir hesap türüdür. E-turuncu müşterileri şube kullanmadığı için düşük maliyet oluşturur ve bu sayede müşteriye daha yüksek faiz imkanı sunmaktadır.

Özellikleri Nelerdir?

ING Bank dijital dünyaya açılan bir kapı olarak sunulan e-turuncu hesap ile birçok özellik ve fırsat sunmaktadır. E-turuncu müşterileri TL, Dolar ve Euro birikimlerinde 1 yıl boyunca hoş geldin faizi sağlamaktadır. Ayrıca her zaman internet bankacılığı kullanıldığı için avantajlı faiz oranları oluşmaktadır. Havale, EFT ve hesap işletim ücretleri bu hesaba sahip olan müşteriler için ücretsizdir. Hesap açmak için alt limit bulunmayan bu hesapta faiz oranları yıllık brüt oranlar olarak yapılanmaktadır. E- turuncu hesap şubeden kullanım yapılamayan bir hesap türüdür bu uygulamalardan ortaya çıkan maliyet avantajları müşteri hesaplarına hoş geldin faizi olarak kazanç sağlamaktadır.

Hoş geldin Faizi

Hoş geldin faizi daha önce turuncu hesabı bulunmayan müşteriler için geçerli bir uygulama olarak yer almaktadır. Hesap açıldığı gün işlemeye başlar ve tam 1 yıl geçerli olmaktadır. E-turuncu hesap açan müşterilerde hoş geldin faizi oranları piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Faiz süresi bittiğinde e-turuncu hesap müşterilerine avantajlı günlük faiz oranları işlemektedir. Ayrıca hoş geldin faizi yatırılmış olunan her para için değişmemektedir. E-turuncu müşterileri için en yüksek getiri sağlamak hesaba hemen para yatırma işlemi yapılması koşulu ile önerilmektedir.

Bir Yorum

  1. Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
    Office e-postası: plutocreditfinancier@gmail.com
    Telefon: +18474539904