Genel

Garanti Bankası Turizm Destek Paketi

Pek çok kredi seçeneği ve destek paketleriyle, müşterilerinin yanında olan Garanti Bankası, Turizm Destek Paketi ile işletme sahipleri, kobiler ve girişimciler için kredi sağlıyor. 

Bu paket ile;

Bankacılık işlemlerinizi istediğiniz döviz üzerinden yapabilirsiniz.

Yurt dışı para transferlerinizi en hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Geri ödemelerinizi belirleyeceğiniz nakit akışınızın en fazla olduğu 6 ay içerisinde yapabilirsiniz.

Geri ödemelerinizi, nakit akış dönemlerinize göre erteleyebilirsiniz.

Kredileri 60 aya varan vadeler ile alabilirsiniz.

Garanti Bankası Turizm Destek Paketi Yararlanma Şartları

Turizm Destek Paketinden yararlanabilecek olanlar, konaklama işletmeciliği, seyahat acenteliği, café, restarurant, bar işletmeciliği veya tedarikçi firma görevlerinde olmalıdır.

Turizm Destek Paketi Kredileri:

Turizm Destek Kredisi: Turizm destek kredisini 60 aya kadar vadeli bir şekilde alabilir, istediğiniz döviz üzerinden kullanabilirsiniz. Kredi ödemelerinizi ise nakit akışınızın olduğu dönemlere göre ayarlayabilirsiniz. Nakit akışınızın olmadığı dönemlerde ise ödemelerinizi erteleyebilirsiniz.

İşyeri Kredileri: İşyeri kredilerini 96 aya varan vadeler ile alabilirsiniz. Bu kredilerden TL endeksli faydalanabileceğiniz gibi, istediğiniz döviz üzerinden de işlem yapabilirsiniz. İşyeri kredisi ile kendi işyerinizi açabilirsiniz.

Ticari Araç Kredileri: Ticari araç alımlarınız için bu kredilerden faydalanabilirsiniz. Garanti Bankasının anlaşmalı olduğu oto acenteleriyle yapacağınız alış verişler için marka bazında özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Kobi İhtiyaç Kredileri: Kobi ihtiyaç kredileri 60 aya varan vade imkanlarına sahiptirler. Bu krediler ile mekan yenilemeleri, işyeri tadilatları, teknoloji geliştirmeleri yapabilir, makinelerinizi yenileme fırsatı bulabilirsiniz.

Teminat Mektupları: Garanti Bankası, üretiminizde aksalıklık yaşamamanız için gerek duyacağınız teminat mektuplarını şubelerden alabilmeniz için imkan sağlamaktadır. TL veya döviz için teminat mektupları alabilirsiniz. Bu mektupların konuları mal alımı, ihale, KDV, gümrük işlemleri ve kira teminati gibi konular olabilmektedir.

Turizm Destek Paketi Diğer Hizmetler: Hazır Hesap, POS, Kobi Emeklilik Planı, Otomatik Fatura Ödemeleri, Şirket veya şahıs adına TL ya da döviz cinsinden çek karnesi, Akaryakıt Yönetim Sistemi, Kambiyo İşlemleri, Döviz Alım Satım işlemleri, Şirket Kredi Kartı ve Bonus Business.