Genel

Garanti Bankası’ndan bir yenilik daha: Eczane Destek Paketi

Her meslek alanı için geliştirdiği kampanyalarla gündemde olmaya ve yenilikçi avantajlar sunmaya devam eden Garanti Bankası, bu defa da eczacılar için bir destek paketi oluşturuyor. Bu paketle birlikte eczaneler için çeşitli fırsatlar sunuyor. Örneğin; eczacılar EFT ve havale gibi işlemlerini ücretsiz olarak yapabiliyor, nakitlerini yönetirken Garanti Bankası’nın POS sisteminin avantajlarından faydalanabiliyor.

Eczane Destek Paketi nasıl kolaylıklar sağlar?

Eczacılar, bu destek paketi vasıtasıyla destek kredisi alabiliyorlar. 1 tane olmak kaydıyla karekodlu çek kullanabiliyorlar. Kendilerini ayrıcalıklı hissettiren pos hizmetlerinden faydalanabiliyor, cep telefonlarından ya da internet üzerinden Garanti Bankası avantajlarından kolayca yararlanabiliyorlar. Ayrıca eczacılar, yaptığı hiçbir işlem için hesap işletim ücreti ödemiyorlar. Bununla birlikte Garanti Bankası, eczacılara sunduğu ürünlere ve hizmetlere özel faiz oranları uyguluyor. Özel vade farklarıyla birlikte çeşitli fiyat avantajları da sunuyor.

Paket hakkında ayrıntılı bilgiler

Eczacılar, bu destek paketinin içerisinde yer alan Eczane Destek Kredisi’ne kolaylıkla başvurabiliyor. Maksimum 100.000 TL olmak kaydıyla istedikleri rakam için kredi çekebiliyor. Vade seçenekleri ise en son 48 ay olmak kaydıyla tercih edilebiliyor. Krediniz için ise uygulanan faiz oranı %1,39. Örneğin; çektiğiniz kredi tutarı, 25.000 ise 24 ay vadeyle %1,39 oranında faiz uygulanıyor. Bunun sonucunda taksitli tutarınız 1.242,24 TL ediyor. Toplam geri ödeme tutarınız ise 29.813,76 TL’ye tekabül ediyor. Eğer çekmek istediğiniz tutar 50.000 TL ise ve 24 ay vadeliyse uygulanan faiz tutarı değişmiyor ve yine %1,39 oranında faiz uygulanıyor. Bunun sonucunda 2.484,48 TL taksitli tutarınız oluyor. Faiz oranının kredinize yansıması sonucu toplam rakam 59.627,51 TL’ye denk geliyor.

Bu pakete nasıl başvuru yapılır?

Eczane Destek Paketi’ne başvurmanız hiç zor değil. Kendinize en yakın Garanti Bankası’na giderek süreçler hakkında bilgi alabilir, kafanıza takılan her şeyi sorabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya şu anda başlamış olup 31 Aralık 2017 tarihinde sona eriyor. Ayrıca bu destek paketinden faydalanabilmeniz için Garanti Bankası’nın en önemli hizmetlerinden biri olan KOBİ Bankacılığı’nın müşterisi olmanız gerekiyor.