Genel

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

Kredi kampanyalarındaki amaç her kesimin ihtiyaçlarına ses vermek ve nakit sıkıntılarını ortadan kaldırmaktır. Bu konuda bankalar kefilsiz kredi, masrafsız kredi, gelir belgesiz kredi gibi çeşitli kredi kampayaları düzenlemektedirler. Bazı müşterilerin sabit gelirleri olmalarına rağmen bunları belgeleyemediklerinden dolayı kredi talebinden bulunamıyorlardı. Söz konusu bu durumu gören bankalar gelir belgesi kredi konusunda kampanya yapmaya başladırlar. Gelir belgesinden kasıt maaş bodrosu, emekli aylığı bordrosu, çiftçi belgesi, vergi levhası gibi belgelerdir. Ülkemizde bulunan DenizBank, Türkiye Ekonomi Bankası, Odeabank, ING Bank, Ziraat Bankası, Akbank, VakıfBank gibi bankalar gelir belgesiz kredi vermektedirler.

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

AKBANK: Akbankası 20 bin Türk Lirasına kadar gelir belgesi kredi imkanı sunuyor. 48 ay vadeli olarak sunuluna bu krediye sahip olmak için Akbank şubelerine gidebileceğiniz gibi ayrıca cep telefonlarınızın mesaj bölümüne girip KREDİ yazıp bir boşluk bırakın ardından Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numaranızı yazın bir boşluk daha bırakın ve 4425’e kısa mesaj gönderin. Kredinizin onaylanıp onaylanmadığı cebinize gelecektir. 

DENİZBANK: Denizbank gelir belgesiz kredi üst limitini 55 bin Türk Lirası olarak belirlemiş. 36 ay vadeli olarak sunulun bu krediye başvurmak için cep telefonunuzdan mesaj bölümüne girip KREDİM yazıp bir boşluk bırakın ardından Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı yazıp 3280’e kısa mesaj gönderin. Kredi talebinize 5 dakika içinde olumlu ya da olumsuz cevap verilecektir.

ODEABANK: Odebank’ın nakit hazır kredi kampanyasında gelir belgesiz kredi için 35 bin Türk Lirasına krediyi 48 ay vadeli çekebiliyorsunuz. Kredi notunuzun yüksek olması halinde gelir belgesi getirmenize gerek duyulmuyor. Eğer Odeabank müşterisi iseniz krediniz onaylandığı anda para hesabınıza yatıyor. 

CEPTETEB: Türkiye Ekonomi Bankası online krediler içinde geçerli olan gelir belgesiz krediyi CEBTETEB ile müşterilerine sunuyor. 30 bin Türk Lirası krediyi % 1,49 faiz oranıyla 48 ay vadeli bi şekilde üstelik dosya masrafı olmadan kullanabilirsiniz. 

Farklı meblağlar ve farklı vade sayıları ile size ve bütçenize uygun olan bu gelir belgesiz kredi avantajları hakkında bilgi almak istiyorsanız size en yakın banka şubelerine gidip detaylı bilgi alıp başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.