Genel

HSBC Advantage ile Motorlu Taşıtlar Vergisi 3 Taksit

Motorlu taşıtlar vergisi (MTV) , motorlu aracı olan herkesin her yıl ödemesi gereken vergidir. Bir çok kişi, her yıl motorlu araç vergisinin çok fazla olmasından yakınmaktadır. Bu sene bu verginin daha da artış göstermeye başlaması ile birlikte HSBC motorlu taşıtlar vergisi 2017 senesi için motorlu taşıtı olan kimseler için avantajlı bir fırsat sunmuştur. HSBC Bankası bu sene HSBC Advantage ile motorlu taşıtlar vergisini ödeyecekler için 3 taksit imkanı sunmaktadır. Bu kampanyadan yararlanmak için HSBC Advantage Kredi Kartı kullanmanız gereklidir. Bu kredi kartını kullanarak gib web sitesi üzerinden yapılmaktadır. HSBC telefon bankacılığının üzerinden veya da HSBC şubeleri aracılığı ile üç eşit taksite bölünebilecektir. 

HSBC Advantage ile Motorlu Taşıtlar Vergisinin ödenmesi için gerekenler! 

Bu kampanyadan fayda sağlamak için ise HSBC bankasına ait olan advantage kredi kartı üzerinden yapılması gereklidir. Motorlu araç sahipleri MTV tutarını HSBC advantage kredi kartı ile ödemeleri sonucu Temmuz ayı itibari ile üç eşit taksitlerini ödemeye başlayabileceklerdir. Yasal ödeme sonrası veya da gecikme zamlarına sahip olan motorlu taşıtlar vergisi için de HSBC advantage kredi kartı ile üç eşit taksit olanağı sağlanmaktadır. 

HSBC Motorlu taşıtlar vergisi ödeme 

HSBC bankasının sunduğu bu kampanyadan yararlanma tarihleri ise 1 Ocak 2017 ile 10 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerli olmaktadır. Bir diğer dikkat edilmesi gereken noktalardan bir tanesi de motorlu taşıt kampanyasından yararlanmak için sadece advantage kredi kartı kullanmamız gerekmektedir. Business kartları ve ticari olan kartlar bu kampanya için geçersizdir. HSBC Bankası kampanya koşullarını değiştirme olanağına sahiptir.  Ayrıca Euromaster hizmet yerlerinden ücretsiz motorlu araç kontolünüzü yapabilirsiniz. Bu hizmetin yanı sıra da 4 lastiğiniz için de nitrojen gazı dolumu da sağlanmaktadır. HSBC Bankasının bu kampanyayı çıkarması ile birlikte HSBC motorlu taşıtlar vergisi kaç taksit 2017 gibi sorular da artış göstermeye başlamıştır. Bu kampanya kredi kartı ekstrelerinize üç eşit bir şekilde yansıyacaktır. Siz de motorlu taşıt verginizi daha kolay şartlar altında ödemek istiyorsanız HSBC Banka’sının sunduğu bu avantajlı kampanyadan bir an önce yararlanmaya başlayabilirsiniz.  

Bir Yorum

  1. motorlu taşıt vergisi 3 taksit ödemek istiyorum