Genel

HSBC İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Kendinize uygun kredi seçiminde en çok dikkat edilmesi gereken noktalar arasında yer alan kredi faiz oranları hakkında iyi bir araştırma yapılmasını gerektirmektedir.

HSBC İhtiyaç Kredisi Başvurusu

HSBC ihtiyaç kredisi başvurusu oldukça kolay ve basittir. Birden fazla seçenek bulunmaktadır. Telefon bankacılığı, internet bankacılığı gibi seçenekler ile şubelere gitmeden başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz. Telefon bankacılığı ile başvuruda bulunmak için öncelikle HSBC bank şubelerinden veya HSBC atmlerinden bu işlem bir şifre almanız gerekmektedir. Daha sonra ise 0850 211 0 111’ i arayarak müşteri temsilcisi ile başvurunuzu yapabilirsiniz. HSBC İnternet bankacılığı için ise kullanıcı kodu, parola ve şifreye ihtiyacınız vardır. İnternet bankacılığında ki tüm işlemleriniz için ayrıca güvenli anahtar veya mobil güvenli anahtara sahip olmanız gerekmektedir. Eğer bu şartlar sağlanıyor ise kolaylık ile internet bankacılığı üzerinde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

HSBC İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Gelir gider hesaplamasının doğru yapılması ve uygun ve doğru faiz oranları tercihiniz ile bankalara sorun yaşamadan ihtiyaç kredisi kullanıp uzun zamandır ertelediğiniz hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. HSBC ihtiyaç kredisi faiz oranları ise şöyledir;

  • Premier ve Advance Sigortalı ihtiyaç kredisi ; 6 ay vade ile 24 ay vade arasında % 1.32 iken 36 ve 48 ay vade de % 1.37’ dir.

  • Premier ve Advance Sigortasız ihtiyaç kredisi; 6 ay ile 24 ay vade arasında % 1.35 iken 36 ay ve 48 ay vade arasında %1.40’tır

  • Sigortalı ihtiyaç kredisi; 6 ay ile 24 ay vade arasında % 1.4 iken, 36 ve 48 ay vade arasında % 1.48’ dir.

  • Sigortasız ihtiyaç kredisi; 6 ay ile 24 ay vade arasında % 1.46 iken 36 ay ve 48 ay vade arasında ise %1.51 olmaktadır.