Genel

Hsbc’den %11 Hoş Geldin Kredisi Avantajı

HSBC bankasının son yeniliği olan modern hesap, açıldığı ilk otuz gün içerisinde müşterisine %11 hoş geldin faiz oranı avantajı sunuyor. Bu süre dolduktan sonra ise müşteri hesap faizi %9,5 olarak devam etmeye başlar. Eğer modern hesap plus müşterisi iseniz, yine ilk hesap açtırdığınızda %11’lik faiz oranından yararlanırken, geri kalan sürede %9,75 oranındaki faizlerden faydalanabilirsiniz.

Modern Hesap Koşulları

Modern hesap, vade günü dolmayan hesabınızdan para çekmek istediğinizde, günlük vade faiz oranı bozulmadan hesabınızdan para çekmeye yarayan bir kredi türüdür. Bu hesabı açtırdığınız anda herhangi zorunlu bir miktar para yüklemenize gerek yoktur. Hesabın sunduğu avantajlı faiz oranlarından yararlanmak için hesabınızda 1.000 TL’nin olması yeterlidir. Ayrıca hesapta en fazla 75.000 TL için belirtilen faiz oranları geçerlidir. Üst limitler için bu oranlar geçerli olmayacaktır.

Modern Hesap Avantajları

Modern hesabın en belirgin avantajı şüphesiz ki, sunduğu yüksek faiz oranlarıdır. İlk 30 günlük süre içerisinde paranızın aldığı %11’lik hoş geldin faizinin ardından yüksek devam eden oranlar da başka bir avantaj. Bunun yanı sıra bankadan para çekmek için vade gününün dolmasını beklemenize gerek yoktur.

Modern Hesap Başvuru

HSBC bankasının bugüne kadar sunmuş olduğu en yüksek faiz oranına sahip hesaplarından biri olan modern hesaba başvurmak için size en yakın HSBC bankasını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Bankada bulunan ilgili ile görüşüp, gerekli formları doldurarak modern hesabınızı anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

HSBC modern hesap plus ile bankanın ayrıcalıklarından daha fazla faydalanmaya başlayabilirsiniz. Plus müşteri olmak için bankaya yıllık vade sözü vermeniz yeterli olacaktır. Bu sayede aylık minimum 200 TL’lik bir faiz almış olursunuz.