Genel

ING Bank Şimdi Al 2018'de Öde Bayram Kredisi Kampanyası

Kişiye özel kredi faiz oranları uygulayan ING Bank kredi notuna göre kredi kampanyası sayesnide borçlarını düzenli olarak ödeyen müşterilerini ödüllendirmeyi sürdürüyor. 4 Ay ertelemeli kredi kampanyası ile kredilerini şimdi kullanarak nakit ihtayaçlarını hemen gideren kişiler ödemelerine ise 2018 yılında başlıyorlar. 

Şimdi Al 2018’de Öde Kredi Kampanyası 

Bayram öncesi nakit ihtiyacınızı hemen karşılamak için tek yapmanız gereken ING Bank ihtiyaç kredisi başvuru formu doldurmak. ING Bank bayram kredisi kampanyası ile şimdi yüzde 1,19 faiz oranı ile kredi kullanabilir, üstelik dilerseniz kullandığınız kredinin ödemesini 2018 yılına kadar erteleyebilirsiniz. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilere 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunarken 50 bin liraya kadar kredi kullanımına izin veriliyor. 50 bin lira ihtiyaç kredisi kullanımı ise sadece yüksek kredi notu ortalaması ve yüksek gelir belgesi sunabilen kişilere yönelik olarak sunulan bir hizmet olarak öne çıkıyor. 

Düşük Kredi Notu Ortalaması Olan Kişilere Ertelemeli Kredi Verilmiyor 

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin mutlaka yüksek kredi notu ortalaması şartı bulunuyor. Düşük kredi notu olan kişilere ertelemeli ihtiyaç kredisi kullandırılmazken kredi notu 1850 puan ve üstünde olan kişilerin 4 ay ertelemeli kredi kullanmalarına izin veriliyor. 48 ay vadeli 10 bin lira kredi kullanmak isteyen kişilerin aylık ödemeleri 289 lira oluyor. Ancak kredi notu düştükçe uygulanan kredi faiz oranı da yükseldiği için kredi taksit tutarlarında değişiklikler görülebiliyor. 

Şubeye gitmeden kredi kullanmak isteyen kişilere yönelik olarak ING Bank SMS kredi başvuru hattını kullanıma sunurken ING Bank internet şubesi üzerinden hazır kredi limiti tanımlı olan kişiler ise isimlerine tanımlı olan kredi limitlerini anında hesaplarına geçirebiliyor. Yine ING Bank internet sitesi üzerinden de online kredi başvuru formu doldurabiliyorsunuz. Kredi on onayı alan kişiler ise kredi başvuru evrakları ile şubeyi ziyaret ederek kredilerini kullanabilir.