Genel

İş Bankası'ndan Faturalı Alışveriş Kredisi İmkanı

Faturalı alışveriş kredileri ile ihtiyaç duyulan eşyalara kavuşmak artık çok daha kolay! Alınan eşyaların faturalarıyla bankaya gelen bireyler bu kredi türünden anında faydalanabilmektedirler. Bireyler bankayla anlaşmalı firmalardan satın alınan ürünlerin ücretlerini bu krediyi kullanarak rahatlıkla karşılayabilirler. Faturalı alışveriş kredisi veren bankalar arasında yer alan Türkiye İş Bankası müşterilerine kredi vererek alışveriş kolaylığı sunmaktadır.

Ev Eşya Kredileri Nasıl Alınır?

Türkiye İş Bankası bünyesinde evlerini yenilemek isteyen bireylere ve yeni evli çiftlerin evlerine zahmetsizce eşya alabilmeleri için ev eşya kredisi verilmektedir. Bireyler faturalandırılmış beyaz eşya alımlarını İş Bankası’ndan çekilecek olan kredi ile rahatlıkla karşılayabilecekler. Söz konusu kredinin faiz oranları ise oldukça düşüktür ve bu sebeple ev eşya kredisi kullananların sayısında da günbegün artış görülmektedir. Eşya kredisi nasıl alınır sorusuna cevabını bireyler bankanın internet sitesinden alabilirler. Bireyin üzerinde TC vatandaşlık numarası yazan nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi, aylık gelirini ve ikamet yerini gösteren bir belge ile birlikte banka şubesine gelmesi müracaat için yeterli olacaktır. İstenilirse internet üzerinden de başvuru yapılmaktadır. Tüketiciler faturalarını herhangi bir İş Bankası şubesine götürüp bütçelerini zorlamadan kredi yoluyla ödeyebilirler.

Alışveriş Kredisine Nasıl Başvurulur?

İş Bankası vatandaşlara sadece ev eşyası hususunda yardımcı olmamakta, ilaveten birçok alışveriş türüne de finansman sağlamaktadır. Bireylerin her türlü alışverişine kredi veren Türkiye İş Bankası kredi kartlarıyla da taksitlendirme yapmakta ve ödemeleri kolaylaştırmaktadır. İhtiyaca yönelik alınan krediler arasında en gözde olma yolunda ilerleyen alışveriş kredisi İş Bankası’ndan rahatlıkla alınabilmektedir. İş Bankası şubelerinden birine giderek ya da bankanın internet ve mobil bankacılığı vasıtasıyla bireyler müracaatlarını yapabilir ve ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Eşya kredisinde olduğu gibi; üzerinde TC vatandaşlık numarası yazan nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi, aylık geliri belirten belge ve satın aldıkları ürün veya hizmetin faturası ile gelen her birey Türkiye İş Bankası’nın alışveriş kredisi fırsatından yararlanabilir. Alışveriş kredisi nedir, ne değildir hakkında bilgiler Türkiye İş Bankası resmi web sitesinde yer almaktadır.