Genel

İş Bankası'ndan Sevindiren Kampanya!

Kredi kartı ile kullandırım yapan işyerleri için ciddi bir maliyet ve sorun teşkil eder, yazarkasa pos cihazları. Çoğu işletmeler, ya cihazların fiyatlarının yüksek olmasından ya da ödeme koşullarının zorluğundan şikayetçi olup, cihazı alma tarihlerini öteledikçe ötelemek isterler.

Hal böyle olunca hem kaliteli bir yazarkasa pos cihazı almak, hem de alırken kazanmak neredeyse tabuya dönüşür. Ancak İş Bankası bu duruma el atarak bir dur demek istemiş olacak ki, size hem kaliteli bir yazarkasa pos cihazı sunup, hem bu cihazı uygun taksitler ile sunup, üstüne üstlük bir de Maxipuan hediyesi sunuyor.

Nasıl mı hemen inceleyelim!

İş Bankası’ nın kampanyasını yapmış olduğu yazarkasa pos cihazı Ingenico IWE 280 marka ve modelinde bir yazarkasa pos cihazıdır. Bu cihazı aldığınız takdirde size özel 9 taksit imkanı da sağlıyor, hem de bu imkanı vade farkı olmadan sağlıyor. Üstüne üstlük 275 TL maxipuanı da size hediye ediyor. Ancak kampanyadan yararlanabilmek için satın alım işlemi İş Bankası şubesi vasıtası ile yapılmış olmalıdır. Ürünü satın alırken de iş bankası’ nın kredi kartlarının kullanılması ve ÖKC’ de iş bankası pos uygulaması kullanılıyor olması gerekmektedir. yazarkasa pos cihazları diğer bankaların kartları ile de alınabilmekte olup, sadece İş Bankası’ na ait kredi kartları ya da bankamatik kartları ile yapılan alım işlemlerinde vade farksız taksit imkanı ve maxipuan hediyesi sunulmaktadır.

Ingenico IWE 280 kullanımı, garanti süresi ve servis imkanları ile ilgili merak ettiğiniz her türlü bilgiye bankanın şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Kampanyanın geçerlilik tarihi de unutulmamalıdır?

İş bankası yazarkasa pos kampanyası 31 Aralık 2017 tarihine kadar sürmekte olup, ürünün perakende satış tutarı 1860 TL’ dir. Ingenico IWE 280 fiyat ve modeli KDV dahilindedir. Ayrıca kampanya dahilinde bir önemli husus da cihazların miktarlarının stoklar doğrultusunda belirtilebilmesidir. Stoklar dahilinde kampanyaya devam edileceğinden dolayı, stoklar tükenmeden siz de yazarkasa pos cihazınızı alın. Hem vade farksız takist imkanının hem de maxipuan hediyesinin keyfini sürün.