Genel

Kobilere Avantajlı Ar-ge Kredisi

Kobi kredileri son zamanlarda daha da yaygın bir hale gelmeye başlamıştır. Kobi kredisi çekebilmek için tüketicinin öncelikli olarak iş kurma projesine sahip olması veya da var olan işletmenin çok daha gelişim ve büyüme göstermesini istemesi gereklidir. 

Yapı Kredi Kobi Kredi Özellikleri!

Giyim, gıda gibi bir çok sektörde kullanılabilen Kobi Kredileri işletme açma planı içerisinde olanların yanı sıra aynı zamanda bir de işletmesi olup daha çok gelişim ve büyüme kaydetmesini isteyen işletmeciler için de çok fazla tercih edilmektedir. Kobi Kredisi vade imkanından 3 yıldan (36 ay) 10 yıla (120 ay) kadar yararlanabilirsiniz. Tüm finans talep ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda vadenizi seçebilirsiniz. Nakit destek için çekilen en yaygın kredilerden bir tanesi de Yapı Kredi Ar – Ge kredisidir.

İşte Kobi Kredi türleri;

– Nakit destek kredi

– Makina donanım kredi

– Ödemesi kolay turizm kredi

– 2 B Arazi kredi

– Taşıt kredi

– Taksi kredi

– Franchasing kredi 

– Kobi Ar – Ge Kredi

– Kobi Ar – Ge Yatırım Kredi 

 Yapı Kredi’den Kobi Kredisi kampanyasından yararlanmak için kredi başvuru!

Öncelikli olarak aylık ödeme tutarlarınızı ve çıkacak olan kredi masraflarını daha rahat görmek için Yapı Kredi Bankasının web sitesi üzerinden hesaplama aracılığı ile çok kolay bir şekilde görerek başvuru yapabilirsiniz. Yapı kredisi esnaf kredisi hesaplama için öncelikli olarak hesaplama yaparken çekmek istediğiniz tutarı ve 36 aydan 120 aya varan vade imkanlarından kendi bütçenize uygun olanı seçerek aylık ödeme tutarınızı çok rahat bir şekilde görebilirsiniz.  Yapı kredi iletişim için de yine Yapı Kredi Bankasının web sitesi üzerinden kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Kobi Ar – Ge Kredisinin kullanım amacı!

Kobi kredi türlerinden olan bu kredinin asıl amacı yeni çıkan ürünlerin daha gelişim ve büyüme göstermeye çalışılması veya da işlem aşamalarında maliyetlerinin daha da düşürülmeye çalışması için yapılan çalışma masraflarının karşılanması sağlanmaktadır. Kobi kredi şartları vade için 60aya kadarken, çekilebilecek kredi tutarı ise maliyete bağlı değişim göstermektedir.