Genel

QNB Finansbank Peşinatsız %100 Konut Kredisi

QNB Finansbank peşinatsız %100 konut kredisi ile hayalinizdeki evi almanız mümkün. Gerekli koşulları sağlayarak konut kredisini çekebilirsiniz.

QNB Finansbank Peşinatsız %100 Konut Kredisi Şartları

Alacağınız evi ve sahip olduğunuz evi güvence göstererek, QNB Finansbank ile Peşinatsız %100 Konut Kredisine sahip olabilirsiniz. Konut kredisi şartları;

– TL cinsinden kullanılır.

– 180 aya kadar varan vade süresi ve sabit faiz oranı bulunmaktadır.

– Alınacak evin %100’ü kadar konut kredisi kullanmak mümkün.

– Alacağınız ev ve sahip olduğunuz ev üzerinden ekspertiz değerlendirmesi yapılır.

– Konut kredisi sadece mesken sıfatındaki evler için ve gerçek kişiler tarafından çekilebilir.

– Alınacak kredi tahsis ücreti çekilen kredinin %1-2’si kadardır.

– Mevcut evin ve alınacak evin ipoteği, teminat için yeterlidir. QNB Finansbank peşinatsız %100 konut kredisi şartları için belirlenen koşullar bu şekilde sıralanabilir.

Peşinatsız %100 Konut Kredisi Faiz Oranları ve Maliyetleri

-Konut almak için 100 bin TL krediyi 60 ay vadede, aylı k 2.280 TL taksit ödemesi ve %1,09 faiz oranı ile çekmek mümkün. Toplam masraflar 1.164 TL’dir. Toplam yıllık maliyet ise %14,2 oranındadır.

-Konut almak için 100 bin TL krediyi 120 ay vadede, aylı k 1.498 TL taksit ödemesi ve %1,09 faiz oranı ile çekmek mümkün. Toplam masraflar 1.164 TL’dir. Toplam yıllık maliyet ise %14,4 oranındadır.

Kredi tahsis ücreti %0,5 oranında, tapu ipotek maliyeti 120 TL, ekspertiz ücreti 544 TL olarak toplam masraflara dahil edilmiştir. Hayat sigortası, DASK ve konut sigortası toplam masraflara dahil değildir. QNB Finansbank peşinatsız %100 konut kredisi faiz oranları ve ödeme planı bu şekildedir. Alacağınız kredi miktarına ve diğer faktörlere göre bu oranlarda farklılıklar olabilir.

Peşinatsız %100 Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bankanın istediği belgeler (alınacak evin ve mevcut evin tapu fotokopileri, kimlik fotokopisi, güncel bir fatura, gelir belgesi ya da maaş bordrosu vb. ) ile bankanın herhangi bir şubesinden başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca bankanın web sitesi üzerinden de başvuruda bulunabilirsiniz.