Genel

QNB Finansbank Sonbahar Kredisi

Son dönemlerde böyle dikkatimizi çeken kampanyalardan biri olarak karşımıza QNB Finansbank’ ın sunmuş olduğu sonbahar kampanyası çıkmaktadır.

Peki, Nedir Sonbahar Kredisi?

Finansbank bireysel kredi seçeneklerinden biri olarak karşımıza çıkan sonbahar kredisinin sizlere sağlamış olduğu avantajlardan biri, kredinin 3 aya kadar ertelenebilen geri ödeme seçeneğinin olmasıdır. Kredi için son yararlanabilme tarihi 30 Kasım 2017 olup, başvuru bir kısa mesaj ile yapılabilecek kadar kolaydır.

Krediye Başvurma Seçeneği?

Krediye başvurabilmek için 5030 numarasına TC kimlik no’ sunu yazıp göndermeniz yeterli olacaktır. Finansbank bankaya gitmeden kredi seçenekleri arasında yer alan sonbahar kredisi için internet ya da telefon bankacılığı ile başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Kredi başvurunuz için banka sizlerden TC kimlik numaranızın olduğu kimlik belgenizi, gelir durumunuzu gösterir belgeyi ve sizin adınıza düzenlenmiş son 3 aylık dönemi kapsayan bir fatura ile birlikte en yakın Finansbank şubesine giderek başvurunuzu tamamlamanız yeterli olacaktır.

Kredinin Faiz Oranları Ve Hesaplama Seçenekleri?

Finansbank sonbahar kredisi için kullanabileceğiniz en fazla kredi tutarı 3 bin TL olup, en uzun geri ödeme seçeneğiniz ise 12 ay olmaktadır. Finansbank kredi oranları sonbahar kredisi için % 1.29 olup iki farklı geri ödeme seçeneği mevcuttur. Örnek bir hesaplama ile 3 bin TL kredinizin geri ödemesini 12 ay vade için 3 ay ertelemesiz olarak yapmak istiyorsanız aylık geri ödemeleriniz 276 TL olacaktır. Eğer 3 ay ertelemeli seçenek ile geri ödemede bulunmak istiyorsanız o zamanda aylık geri ödemeleriniz 284 TL olacaktır. Kredinizden kullanmış olduğunuz kredi tutarının % 0.5’ i oranında kredi tahsis ücreti ile sigorta bedeli kesilmektedir. Bunların dışında bir kesinti olmamakta olup, sigorta primi yaşa, kredi tutarına, kredinin vadesi ve kredi türü gibi birçok etkene bağlı olarak değişiklik göstermektedir.