Genel

Son Dakika! Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranı 2018 Güncellendi

Konut kredisi indirimi yapan bankalar arasında yer alan Vakıfbank konut kredisinde indirim kampanyası sona erdiğinde konut kredisi faiz oranını yüzde 1,51 seviyesine çekmişti. 

Banka gelen tepkiler üzerine yeni bir güncelleme daha yaptı ve konut kredisi faiz oranını aşağıya çekti. 

Normal konut kredisi paketinden farklı olarak Vakıfbank sarı panjur konut kerdiis faiz oranı banka tarafından revize edildi ve yüzde 1,27 seviyesine çekildi. Yani kamu bankaları yine ortak konut kredisi faiz oranları seviyesinde buluştu. 

Yapılan güncelleme ile beraber Ziraat Bankası konut kredisi, Halkbank konut kredisi ve Vakıfbank konut kredisi paketlerinde 120 ay vadeli konut kredisi faiz oranı yüzde 1,27 olarak sabitlenmiş oldu. Ancak konut kredisi çekerek ev satın almak isteyen kişiler yapılan güncellemeden memnun değil. Çünkü bir önceki oran olan 0,98 konut kredisi faiz oranı ile kıyaslandığında 1,27 konut kredisi faizi vatandaş için büyük bir mağduriyet yaratıyor. 

Normal konut kredisi paketinde ise Vakıfbank konut kredis faiz oranı olarak yüzde 1,51 oranını kullandırıyor. Ancak Vakıfbank sarı panjur konut kredisi paketinde bu oran yüzde 1,27 seviyesine çekiliyor ki bu da ciddi bir indirim anlamına geliyor. 

Konut kredisi çekmek şu anda avantajlı gibi gözükmese de düşen konut talapleri ile doğru orantılı bir şekilde konut fiyatlarının da düşmesi durumunda vatandaşın alım için doğan fırsatları değerlendirmeleri öneriliyor. 

Vakıfbank Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank konut kredisi başvuru formu doldurmak için konut kredisi başvurusu için gerekli evraklar ile Vakıfbank şubeleri üzerinden başvuruda bulunabileceğiniz gibi Vakıfbank internet sitesi, Vakıfbank internet şubesi ve Vakıfbank mobil bankacılık hatlarından da başvuruda bulunabiliyorsunuz.