Genel

VakıfBank Bankomat Kart Avantajları

Vakıfbank’a gidip açtırdığınız vadesiz hesapla birlikte dilerseniz hemen tarafınıza verilen bu Bankomat kartınızı keyifle kullanabilirsiniz. Kullandığınızda yaşamınıza pek çok kolaylık getirecek olan bu kartı dilerseniz tuttuğunuz futbol takımının renklerinde de isteyebilirsiniz.

Vakıfbank Bankomat Kartınızı Kullanabileceğiniz Durumlar

  • Herşeyden önce yanınızda nakit para taşıma gereği olmadan tüm dünyadaki ATM’lerden bu kartınız aracılığıyla rahatlıkla para çekebilirsiniz.

  • Bankomat kartınızla, Vakıfbank’ın POSPara uygulaması sayesinde herhangi bir sektörde yapacağınız en az 10 TL ve üzeri alışverişlerinizde 100 TL’ye kadar POS üzerinden nakit para çekebilirsiniz.

  • Sadece Türkiye’de değil tüm dünya ülkerinde yapacağınız alışverişlerinizi Vakıfbank Bankomat kartınızla yapabilirsiniz.

  • Dilerseniz bu Bankomat kartınızı internetten yapacağınız alışverişlerinizde 3D şifresiyle kullanabilirsiniz.

  • Bankalararası Kart Merkezi’nin kurmuş olduğu BKM Express sistemine tanımlayacağınız Vakıfbank Bankomat kartınızla, cep telefonunuza gelecek tek kullanımlık şifre ile BKM Ekspress üyesi işyerlerinden güvenli biçimde ve hızlıca alışveriş yapabilirsiniz.

  • Vakfıbank Bankomat kartınızla vergi dairelerine gitmeden SGK ödemelerinizi https://www.turkiyegov.tr adresinden, vergi ödemelerinizi ise https://www.gib.gov.tr/ adresinden tarafınıza gönderilecek 3D şifrenizle güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

  • Su, elektrik, doğal gaz, ev ve cep telefonu gibi faturalarınızın otomatik ve düzenli olarak ödenmesi için  Vakıfbank Bankomat kartınız üzerinden talimat verebilirsiniz.

  • Vakıfbank Bankomat kartınızın bağlı bulunduğu vadesiz hesabınızı Havuz Hesabına tanımlatıp, vadesiz hesabınızda ihtiyaç fazlası olarak bulunan paranızın değerlenmesini sağlayabilirsiniz.

  • Dilerseniz Bankomat’a bağlı vadesiz hesabınıza belli bir miktar kredi tanımlatıp ihtiyaç duyduğunuzda çekebilirsiniz.

Vakıfbank Bankomat Kartınızı Kullanmanın Avantajları

Bankomat kartınızla alışveriş yaptığınızda “Bankomat Para” kazanır ve kazanmış olduğunuz Bankomat Paralarınızı da istediğiniz gibi harcarsınız. Kazandığınız 1 Bankomat Para’nın karşılığı 1 TL’dir. Kartınızın, Bankomat Para özelliğini kullanmaya başlamak için Vakıfbank Telefon Bankacılığını  0850 2220724 numarılı telefondan arayabilir, Vakıfbank Şubelerini uğrayabilir ya da cep telefonunuzdan BANKOMAT yazıp, bir boşluktan sonra kartınızın sondaki 6 hanesini SMS ile 5724’e gönderebilirsiniz.