Genel

Vakıfbank Emekli Promosyon Paketi Fırsatları

Ülkemizin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, emekli vatandaşlarımızın maaşlarını almak için tercih ettiği bankalardan biridir. Vakıfbank Emeklilik Promosyon Ödemesi için Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşarak, emekli maaşını kendisinden alan veya maaşını Vakıfbank’a taşıyan emeklilere promosyon ödemesini yaparken, pek çok avantajlar da sunmaktadır.

Emekli Maaş Promosyon Ödeme Tutarları Ne Kadardır, Kimler Yaralanabilir?

Emekli Sandığı, Bağ-Kur veya SSK kurumlarından emekli maaşı hakeden emekliler, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vakıfbank arasında imzalanan anlaşma kapsamında promosyon ödemelerini alabilirler. Hükümetimizin belirlediği Emekli Promosyon ödeme tutarları;

* Emekli maaşı 1.000 TL’den az olan emeklilere 300 TL (1.000 TL hariç ),

* Emekli maaşı 1000 TL- 2.000 TL arasında olan emeklilere 375 TL ( 2.000 TL hariç),

* Emekli maaşı 2.000 TL’nin üzerinde olan emeklilere 450 TL’dir. Bu promosyon tutarlarını emekliler, bankaya taahhüt edilen 3 yıllık zaman için ve 1 kereye mahsus alabililer.

Vakıfbank’tan Emekli Promosyon Ödemelerini Alma Koşulları Nelerdir?

Vakıfbank emekli maaşı promosyonu almak için,Vakıfbank’tan emekli maaşı almıyorsanız, emekli maaşınızı Vakıfbank!a taşımanız gereklidir. Emekli maaşını Vakıfbank’a taşımak için yapmanız gereken, size en yakın Vakıfbank Şubesine giderek, emekli maaş taşıma sözleşmeni imzalamanız yeterlidir. Vakıfbank emekli maaş müşterisi olduktan sonra promosyon ödemelenizi almak için, 3 yıl boyunca emekli maaşınızı Vakıfbank’tan alacağınıza ilişkin taahhütname imzalamanız gereklidir.

Vakıfbank’tan Emekli Maaşı Almanın Avantajları Nelerdir?

Vakıfbank emekli maaş müşterileri, bankanın emekli müşterilerine özel olarak sunduğu bir çok avantajdan faydalanabilirler.

  • * Türkiye’deki tüm Vakıfbank ATM’lerinden ücretsiz olarak emekli maaşını çekebilirler. 

  • * Vakıfbank Şubeleri’nden emekli maaş çekme işlemlerinde masraf alınmamaktadır.

  • * Vakıfbank emekli maaş müşterileri, emekli maaş hesabına bağlı HGS etiketini ücretsiz alarak, taşıtınız ile Otoyol ve köprülerden hızlı ve rahat olarak geçebilirsiniz.

  • * Vakıfbank’ın kredi kartına sahip emekli maaş müşterileri, yıllık kart aidatı ödemezler.

  • * Vakıfbank emekli maaş hesabından Hesap İşletim Ücreti almamaktadır.

  • * Vakıfbank emekli promosyon paketi kapsamınından yararlanan emekli maaş müşterileri, bankanın emeklilere özel olarak sunduğu avantajlı bireysel ihtiyaç kredilerini düşük faiz ile kullanabilmektedir.

Bir Yorum

  1. Ben 2008 den beri Vakıfbank tan maaşımı alıyordum. Bütün banka işlemleri ücretsizdi. Emek oldum memnun olduğum için aynı bankayla devam ettim, Fakat 11.09.2019 tarihli bir başka bankaya eft yaptım benden 6.97 krş işlem masrafı kesti. Bundan dolayı Emekli maaşımı aldığım bankayı değiştirmeyi düşünüyorum. Herhangi bir promosyon da almadım.
    Bir başka bankaya geçmeyi ciddi şekilde düşünüyorum.

  2. Ben 2008 den beri Vakıfbank tan maaşımı alıyordum. Bütün banka işlemleri ücretsizdi. Emek oldum memnun olduğum için aynı bankayla devam ettim, Fakat 11.09.2019 tarihli bir başka bankaya eft yaptım benden 6.97 krş işlem masrafı kesti. Bundan dolayı Emekli maaşımı aldığım bankayı değiştirmeyi düşünüyorum. Herhangi bir promosyon da almadım.
    Bir başka bankaya geçmeyi ciddi şekilde düşünüyorum.