Genel

VakıfBank Emekli Promosyon Paketi

Vakıfbank da, SGK ile Emeklilik Promosyon Protokolünü imzalayan ilk bankalardan biridir. Her zaman emeklilerin yanında olan Vakıfbank, şubeleri aracılığıyla milyonlarca emekliye ya da hak sahiplerine en iyi hizmeti sunmak üzere “Emekli Promosyon Paketi” hazırlamıştır.

Siz de SGK emeklisi iseniz ya da hak sahibi olarak emekli maaşı alıyorsanız, aldığınız veya alacağınız maaşlarınız için Vakıfbank şubelerine giderek size sunulacak avantajlı Emekli Promosyon Paketi hakkında bilgi alabilir ve bu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

 Vakıfbank Emekli Promosyon Paketi’nden Yararlanabilecek Kişiler

Vakıfbank’ın sunduğu Emekli Promosyon Paketi’nden yararlanabilmeniz için bir takım kriterler bulunmaktadır. Maaş promosyonu için ilk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çatısı altındaki SSK, Emekli Sandığı veya Bağ-Kur’dan emekli maaşı almayı haketmiş olmanız ya da bu maaşı hak etmiş birinin dulu veya yetimi olmanız gerekmektedir.  Bu şartları taşıyorsanız Vakıfbank’ın size sunacağı Emekli Promosyon Paketi’nden yararlanmak üzere en yakın Vakıfbank Şubesi’ne giderek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Daha önceden Vakıfbank’tan açtırmış olduğunuz bir vadesiz hesabınız varsa dilerseniz bu hesabınızı maaş hesabı olarak tanımlatabilirsiniz, eğer böyle bir hesabınız yoksa 10-15 dakida içinde dolduracağınız bir bireysel hesap açma sözleşmesini takiben size bir vadesiz hesap açılıp bu hesap maaş hesabınız olarak tanımlanacaktır.

Maaş hesabınızı tanımlatırken yapılan protokol dahilinde bir de “Emekli Maaş Taahhütnamesi” imzalamanız ve maaşınızı 3 yıl süreyle Vakıfbank’tan alacağınızı taahhüt etmeniz gereklidir. Bunu takibeden ilk maaşınız Vakıfbank’taki maaş hesabınıza yatacaktır.

VakıfBank Emekli Promosyon Paketi’nin  Avantajları

Vakıfbank’taki maaş hesabınız için “Hesap İşletim Ücreti” ödemezsiniz. Emekli maaşınızı tüm VakıfBank ATM’lerinden ya da Vakıfbank şubelerinden ücretsiz çekebilirsiniz. MilPlus hariç Vakıfbank’ın tüm diğer kredi kartlarına, aidat ücretsiz olarak sahip olabilir; HGS etiketini ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Ayrıca, Vakıfbank’ın yanlızca maaş alan müşterileri için hazırladığı uygun koşullardaki Tüketici İhtiyaç Kredi paketlerinden faydalanabilirsiniz.

Emekli Maaş Promosyonunda Yapılacak Ödeme Tutarları

SGK ile yapılan protokole göre emeklilerin alacağı promosyon tutarlarına bir standart getirlmiş olup, tutarlar alınan emekli maaşına göre belirlenmiştir ve 3 yıllık taahhüde istinaden 1 kereye has olmak üzere defaten ödenmektedir. Bu çerçevede, Vakıfbank’ın size ödeyeceği standart promosyon tutarları aşağıdaki gibidir:

  • 999,99 TL ve altında olan maaşlar için  300.- TL;

  • 1,000.- TL ile 1,999.99 TL arasındaki maaşlar için 375.- TL;

  • 2,000.- TL ve bunun üzerinde olan maaşlar için 450.- TL’dir.