Genel

Vakıfbank Kobilere Yaz Kredisi Sunuyor

Vakıflar Bankası küçük ve orta ölçekli işletmeler olan KOBİ’ler için 2017 yaz mevsimine özel yeni bir kredi kampanyası hazırlamış durumda. Özellikle pek çok küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için yaz ayları diğer mevsimlere göre daha durağan geçebiliyor. Veya bu mevsimlerde yeni sezona hazırlanmak isteyen firmalar işletmeleri için yeni dekorasyon, alet ve öalzeme tedariki gibi konularda finansla olarak yardıma ihtiyaç duyabiliyorlar. Her zaman bireysel müşterileri kadar kurumsal müşterileri için de ihtiyaçları doğrultusunda farklı çözüm önerileri sunmayı kendisine misyon edinmiş olan Türkiye’nin en köklü bankası Vakıfbank bu işletmeler içinde yaz kampanyası hazırlamış.

Eğer siz de küçük veya orta büyüklükte bir işletme iseniz ve bu yaz yatırım yapmayı düşünüyorsanız ya da nakit ihtiyacınız bulunuyorsa siz de Vakıfbank KOBİ kredisi için başvuru yapabilirsiniz.

Vakıflar Bankasının KOBİ’ler için yeni hazırlamış olduğu bu kampanyada aldığınızın kredinizin geri ödemesi aylık eşit taksitler halinde yapabileceğiniz gibi aynı zamanda 3 ay hiç ödeme yapmadan daha sonraki aylarda yine eşit taksitler şeklinde de yapabilirsiniz.

31 Ağustos 2017 tarihine kadar KOBİ’ler için devam edecek bu kampanyadan siz de yararlanmak istiyorsanız bankanın çapraz bankacılık ürünlerinden birini de almanız gerekmektedir. Kampanyadan yararlanan küçük ve orta büyüklükteki işletmeler bu kredi kampanyasından yararlandıktan sonra Business kartları ile ilgili ayrı bir avantajın da sahibi olacaklar. Krediden faydalanan KOBİ’ler kredi kullanılmasının hemen ardından Business kart ile yapacakları ilk 5000 Türk Lirası alışverişleri sonrasında 100 Türk Lirası da ekstre indirimi kazanmış olacaklar. 30 Eylül 2017 tarihine kadar taksitli, peşin ya da mail order aracılığı ile yapılacak alışverişler sonrasında 100 Türk Lirası değerinde ekstre indirimi kazanabilirler. Bunun için bu kredi kullanmış olan işletmelerin sahip oldukları Business kartların aktif şekilde çalışıyor olması gerekmektedir.

Aynı zamanda KOBİ’lere özel 2017 yaz kredisi kampanyası koşullarından bir tanesi de hayat sigortası yaptırma zorunluluğudur. Eğer krediden yararlanıp hayat sigortası yaptırmak istemiyorsanız o zaman binde 5 oranında peşin komisyon tutarı banka tarafından tahsil edilmektedir.